EQ PURE ARCTIC OIL – ren omega-3 olie fra 100 % fersk, sporbar og bærekraftig arktisk villfisk Med økologisk, kaldpresset olivenolje og vitamin D3 – tilsat en frisk smag fra naturlig citron.

Du kan kontakte mig for en personlig vejledning i hvilke produkt du skal købe.

Dette er en gratis samtale.

PURE ARCTIC OIL FOR KIDS

 – produceret og udviklet til børn, med næringsstoffer som de små har brug for

100% naturlig med oprindelse i sporbart, bæredygtigt fiskeri i rene arktiske farvande

Børn skal lære meget, og de rigtige næringsstoffer giver et godt fundament for denne udvikling. Omega 3 er en vigtigst byggesten til hjernens udvikling og effekten er veldokumenteret. D-vitamin fremmer optagelsen af kalcium i kroppen og er essentiel i forhold til udviklingen af en normal knogleopbygning.

Køb her 

EQ PURE VEGAN OIL

— 100% veganske omega-3 fedtsyrer

Essentielle Funktioner


Når vi taler om fedt, er der én type, som man ikke kan slippe uden om; nemlig omega-3 fedtsyrer. De to vigtigste af disse, EPA og DHA, findes primært i visse fisk. Omvendt er ALA (alfa-linolensyre) en anden type omega-3 fedtsyre, som findes i planter, som fx nødder, plantefrø og primært alger. Ikke kun har vores kroppe brug for disse fedtarter, de giver os også signifikante sundhedsfordele.

Køb her

EQ PURE ARCTIC OIL

– ren omega-3 olie fra 100 % fersk, sporbar og bærekraftig arktisk vildfisk

Med økologisk, koldpresset olivenoile  og vitamin D3 – tilsat en frisk smag fra naturlig citron

EQ Pure Arctic Oil består av ren omega-3 olje fra torsk fisket i det kalde, næringsrike arktiske havet utenfor norskekysten. All fisken som utgjør råmaterialet for oljen fanges av to fiskebåter, Gadus Njord og Gadus Neptun, som Pharma Marine, olie leverandøren til Eqology, har eksklusive leverandøraftaler med.

Køb her