Handelsbetingelser

ONLINE KURSER:
Så snart du har betalt, får du en personlig adgangskode sendt til din indbakke, som giver dig adgang til Alkaline Detox forberedelse-materialet på internettet.

Kurser og retreats, som afholdes fysisk:
framelding:

Du kan ikke afmelde dig kurser, 2 uger efter dit køb. Købet er bindenden.

Dog er du, efter skriftlig aftale med os, velkommen til at overdrage din plads til en anden eller eventuel blive flyttet til et andet kursus, hvis der er plads.

 

For fysiske pakker:

For at få dine varer leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af pakkens vægt og størrelse.

Levering sker med PostNord, DAO  eller GLS. Leveringstiden er 3-5 dage. Bestillinger foretaget via alkalineinstitute.dk leveres kun til Danmark.

Du har 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelses fristen udløber 14 dage efter den dag du;

  • har modtaget din vare
  • Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@alkaline-institute.com eller pr. tlf på 2148 9506

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen.

Du står selv for porto udgifterne ved fortrydelsen!

IKKE AFHENTEDE PAKKER
Får vi pakker retur, der ikke er afhentet, betaler du selv for at få varen tilsendt igen. Hertil lægges et håndteringsgebyr på 125 kroner eksklusive moms.

Kontakt os for spørgsmål info@alkaline-institute.com

Simonne Holm

2148 9506

Alle rettigheder til workshops, kurser, Retreats og digitale produkter tilhører Alkaline Institute® og er copyright© 2023.
Ved køb opnås et medlemsside til at benytte det købte produkt. Alt materiale er kun til personlig brug og må ikke distribueres uden forudgående skriftlig aftale med Alkaline-Institute.