Kost og Livsstils Retreats

 

Madlavning og Livsstils-Retreat
Vesterhavet

3 dage med basisk mad og afslapning, Vesterhavet

Den 18.-20. april, 2024

Se mere her >>>

Detox Retreat
Vesterhavet

5 dage basisk detox retreat ved Vesterhavet

juni, 2024

Book din plads nu >>>

Retreat for kvinder
Djursland

5 dages retreat, skræddersyet til dit behov.

28. august-1. september, 2024
Se mere her >>>

 

For alle retreat handler det om at omfavne helheden, med fokus på dyb næring til krop, sind og sjæl.

Jeg har over 10 års erfaringer med retreats og madlavningskurser, som giver dig mulighed for at regenerer med ernæring og øvelser indefra og ud.

Forestil dig 3 til 7 dage med healende mad, energi øvelser, meditation og personlige sessioner, der vil løfte dit energifelt og give dig viden og værktøj til et vedarende sundt liv.

Med mit team og dygtige kollegaer vil vi sørge for, at du får et livgivende ophold.

Jeg samarbejder med Hotel Strandlyst og vi glæder os til at lancere de første retreat på det skønne badehotel, 200 m fra Vesterhavet.

Private og tilpassede retreats er muligt efter anmodning.

Disse skræddersyede retreats er skabt til par, familier, venner og/eller virksomheder, der mærker et indre kald til at dykke dybt ned i nærværet og transformere køkken livet til et oase af kærlig sundhed.

Jeg skaber et trygt og kærligt rum, med lækker sunde mad, omfavnet af naturen og reflektere over de historier, som vi bærer og modet til at starte en ny vision for, hvordan vi ønsker at leve vores liv.

På dette skræddersyede retreat vil vi over 3-4 dage nære den dybe sult og naturligt blive nysgerrige på vores egne historier for at forny vores liv.

Madoplevelsen er livgivende og lækker. Vi tilbereder den sammen og udforsker retter, der vil bringe glæde, energi og velvære. Alle bliver set, hørt og holdt og når man føler sig tryg og inspireret bliver vi klar til at dykke dybere ned i deres egen historie, så vi sammen kan forme vores værdier.

Den hektiske og konstante travle hverdag kan være udfordrende.
kom og skab plads til at indføre det smukke og livgivende i næring i livet og transformere køkkenet til et sted, hvor helbredelse sker gennem næring og kærlighed.

Således begynder vi at ændre vores sunde liv fra overlevelse til trivsel.

FORESPØRG OM ET PRIVAT RETREAT

Har du spørgsmål til dit retreat?

Book en gratis samtale her >>>

min mission er at hjælpe mennesker med at heale igennem mad, madlavning, mind-body øvelser og meditation. 

Simonne Holm

 

Følg mig på:

Facebook >>

Instagram >>

Tak for din måde at være på, hvilket gjorde indførelsen i alkaline livstil spændende og overskuelig og meget motiverende.
 

I maj måned 2022 gav jeg mig selv den gave, det viste sig at være, at deltage på Simonnes 10 dages Alkaline Cleanse.

 
Virkelig at få en forståelse for betydningen af Alkaline princippet, og helt leve efter det under kurset, og nu have fået det delvis implementeret i mit daglige liv, har gjort en stor forskel for mit daglige velbefindende – allerede på tredje dagen i forløbet af den fulde cleanse, konstaterede jeg med stor tilfredsstillelse, at de begyndende gigtsymptomer i mine fingre var væk, og det var meget motiverende.
Desuden har jeg oplevet den meget positive bivirkning, at jeg tabte 4 kg på de 10 dage …
 
Så tusind tak til dig, Simonne for et godt kursus og din omsorgsfulde og indsigtsfulde guidance gennem hele forløbet.”
 
Lene Weirsøe, Svendborg

 


 

Fantastiske, passionerede og spændende mennesker, som på allerbedste via havde sammensat deres første yoga retreat i de dejligste omgivelser. Den basiske mad var et kapitel for sig. Utrolig veltilberedt og arrangeret på allersmukkeste vis”.

Jytte Kvist, Esbjerg

“Kære Simonne.

Tusind tak for tre skønne, inspirerende og livgivende dage. De har kickstartet vores liv på ny, og vi er nu godt på vej mod et liv med mærkbart mere energi og stærkere immunforsvar. – Og snart følger resten af familien med! Du har gjort det enkelt og overskueligt at implementere det basiske køkken i en travl hverdag, og nu kan vores kroppe slet ikke undvære det.
Kærlig hilsen”
Margit og Kristina Bundgaard, Silkeborg og Skive