Lær videnskaben og kunsten i at skabe mad med SMAG, som HEALER!

Personlig vejledning

Gennem en personlig mentorship, madlavning, ernæringsguide og en helhedsorienteret tilgang til sundhed og helbredelse vil vi arbejde sammen på at skræddersy dit personlige program.

En simpel og sund tilgang til mad, som er fri for regler, kalorietællinger og diæter.
Du vil lære at forbinde dig med kroppens visdom, nære din unikke krop og sjæl og genskab din sundhed og livskraft.

Det er ligemeget, hvor du er i din livsstil, hvor du kommer fra og hvad du spiser.

No one size fits all! Vi er alle forskellige og har forskellige måder at gøre ting på!

Vi er alle sammen i dette sammen og det er simpelthen ikke muligt at gøre det hele alene, i hvert fald ikke for de fleste af os.

Jeg har altid haft mentorer og lærere på min vej. Det har jeg stadig!

Jeg ved, hvor essentielt det er.

lad mig hvide, hvad er din største udfordrign?

 

Når jeg kigger tilbage i min sundhedskarriere, så var nøglen til min succes, at jeg havde en fantastisk mentor.

Det var kritisk og vigtigt, at jeg havde denne mentor, for at jeg kunne transformere en alt for længe træt og syg krop til at blive rask og vital.

Det var overraskende, hvor hurtigt det kunne gøres. Jeg havde fået mit håb tilbage og vidste jeg præcis, hvad min krop havde brug for!

Jeg fik en powerfuld viden om krop, kost og livsstil, som gjorde mig til min egen sundhedsheltinde – uden at gå på kompromis med min livskvalitet.

Derfor er jeg her, så du også kan lære at få styr på din sundhed, meget hurtigere end jeg selv gjorde det!

Alkaline Cleanse

1 x 1:1
7 x live i lille gruppe.

Alkaline Cleanse er et 1:1 forløb i mindre grupper, hvor du kommer i dybden med en udrensning over 10 dage og opnår en total regenerering af kroppens funktioner og et overflod af energi.

Se mere her >>>

 

1:1 Kulinarisk mentorship

 

Væk dine sanser og bring mere livgivende glæde til bordet.

Få succes med at lave velsmagende, nærende og mad, selvom du har en travl hverdag eller har svært ved at implementere nye vaner. Vi lave sammen din overskuelig strategi, så madlavning bliver noget, som du glæder dig til.

Se mere her >>>

1:1 Genskab din optimale pH-balance.

Skræddersyet ernærningsprogram, kosttilskud og livsstilplan for at aktivere  syre-base-balancen

Døjer du med med livsstilssygdomme, som bla. diabetes, allergi, vægtproblemer, migræne, cancer, så skræddersyer vi sammen dit kost- og livsstilsprogram, hvor målet er at genoprette kroppens vigtige pH-balance (syre-base-balance).

Se mere her >>>

Se her hvad Sølve og Lisbeth siger, som deltog på mit online live Alkaline Boost:

”Jeg giver hermed mine varmeste anbefalinger til Simonnes online kursus.
Mit formål med at deltage i kurset, var at få implementeret mere alkaline mad i min i forvejen ret sunde livsstil. Jeg har fået så meget mere end det. Helbredsmæssige problematikker er blevet vendt, og jeg har modtaget et væld af gode og solide løsninger, alt baseret på det alkaline princip.
Noget af det jeg især vil fremhæve er formen. Selvom det er et online kursus, føles det, som om vi sidder hyggeligt i stuen og snakker sammen.
Der er 2 forskellige mødeformer. Den ene er hvor vi alle “mødes” i Simonnes køkken, og hvor hun meget inspirerende fremtryller spændende retter ud fra det alkaline princip. Samtidig med at hun øser ud af et væld af viden.
Den anden mødeform er sat op som coaching, med færre deltagere pr. gang. Her har alle mulighed for at få vendt problematikker med maden, med helbredet og andet der er relevant, i trygge og rolige rammer. Det har været meget givende for mig.
Simonne har en rigtig fin evne til at få gjort møderne personlige og vedkommende for hver enkelt.
Jeg har følt forløbet meget inspirerende, og jeg er kommet meget længere i at implementere gode alkaline valg i dagligdagen, end jeg havde drømt om.”
– Sølve Liljevi Solbjark, sygeplejske, Odense
________________________________________________
”Jeg kan på det varmeste anbefale Simonne Holm og Alkaline -Institute.
Jeg har prøvet meget gennem mine 64 år af kure, slankekure, faste og hvad der ellers lige var trend i tiden.
For første gang har jeg fundet det helt rigtige for mig. Syre -Base Balance her hos Simonne Holm.
Jeg er med på 28 dages onlineforløb. Vi bliver hjulpet og fulgt på en dejlig måde med webinar, coaching, indkøbsliste, madplan, skønne opskrifter og andre bonusting på vores medlemsside.
Det der er så anderledes ved Simonne Holms forløb er, hun er hjælpsom, empatisk og meget vidende inden for Syre – Base Balance og ved hvad syren og basen gør i kroppen helt ned på celleplan, og det bliver formidlet på en interessant og spændende måde.
Hun lærer os, hvor nemt, enkelt og hurtigt det er at lave mad, som samtidigt smager så skønt. Det er celle mad på højeste plan, og kroppen elsker det.
Efter den første uge kan jeg mærke en stor forskel i lethed og mere klar bevidsthed.
Jeg er faldet i i den anden uge og kan tydeligt mærke den forskel maden gør for min krop om det er Syre – Base mad eller den gængse mad.
Jeg er ikke i tvivl om, at det hen ad vejen bliver helt implanteret i mit liv.
Det smager super godt, føles rigtigt godt i kroppen og den store ekstra gevinst er, at Syre – Base – Balance mad holder livsstilssygedomme for døren.
Jeg kan kun opfordre andre til PRØV DET.”
Kærlig hilsen
Lisbeth Nielsen, Århus