INTEGRER BEVIDST SUNDHED,

VITALITET OG VELVÆRE

I KROP OG SIND

Mangler du energi?
Årsag til sygdomme
 udvikles ofte af den øgede forsuring af kroppen,
som hænger sammen med den måde, vi spiser og lever på.
Du kan optimere dit helbred og forebygge livsstilsygdomme bare med den mad, som du spiser.

Trænger du til at ændre kost og livsstilsvaner?
At vide hvad du præcist skal spise og gøre, for at opnå et bedre helbred?

Ligesom en dedikeret atlet følger en nøje tilrettelagt træningsplan for at forbedre sine præstationer og nå sine mål, så har alle brug for en struktureret plan og personlig støtte i sin rejse mod en sundere livsstil.

 Det kræver en ekspert ved din side, som selv har gået vejen.

01.

6 ugers

Mentorprogram for kvinder.

 

Genskab vitalitet og energi.
Mentorship forløb med personlig support og et skræddersyet plan for vedvarende resultater.

Marts, 2024.

Se mere her >>>

02.
Simpel Powerful Detox hverdag

Fra den luft vi indånder til de produkter vi bruger og den mad vi spiser bliver giftstoffer, syre og kemikalierofte ofte skjult i vores væv og udgør trusler mod vores helbred.

Nu kan du blidt og effektivt udrense din krop og forbedre dit immunsystem med mit transformative hverdags-program, som beskytter mod potentielle trusler.
Tid er til at prioritere din sundhed.
Book en samtale her >>>

03.
Intensiv 1:1
Healing program

Transformer krop, sind og sjæl gennem energirig mad, mind og body øvelser og forøg dit energisytem.

Er du overvældet af sundhedsudfordringer i din hverdag?

Mit intensive Alkaline-Healing-protokol er nøglen til at transformere dit helbred. Forestil dig at reducere symptomer som ledsmerte, ustabilt blodsukker, sure opstød,  vægtproblemer, migræne, stress mm.!

Vi skræddersyr dit nærende kostprogram med det formål at genoprette kroppens vitale pH-balance (syre-base-balance) og du vil blive guidet igennem processen for at omfavne hele dig i din rejse mod forandring.

Book gratis 30 min. afklaringssamtale her >>>

WEBINAR
Masterclass

4 trin til optimal sundhed og vitalitet.

Skriv dig op her til næste Masterclass >>>

Se her hvad andre har oplevet:

”Kære Simonne,
Tusind tak for din fantastisk 12 ugers coaching forløb og alt det materiale, du sendte!

Hvordan skal jeg udtrykke hvilken stor betydning din kærlige og nænsomme alkaline coaching har haft?
Vi har fået et vigtigt redskab til at forstå håndteringen af den unge, smukke krops vej til en moden 30 kilos overvægter…
Og redskaber til igen at blive en livlig bruger af min fornyede sunde, slanke krop – fysisk på vej mod 70’erne. Ja, et fornyet liv med fysisk kvalitet som smertefri, kvik og levende.
Nye, uvante ingredienser. Jeg så, hvordan små ændringer var en udfordring: selv efter at have lavet lækker mad ved siden af krævende lederjobs i mange år!
Venligt, ja kærligt, coachede du, skridt for skridt, og hjalp med at løse stort som småt. En rejse på 12 uger, der bestemt ikke var for lang. Tusind tak for din store, vidende og nærværende indsats med masser af opskrifter til lang tid fremover .
Og kiloerne? Her gav du mig en opskrift, du sagde virkede: Det gjorde den! På bare få dage smeltede 3 kilo af selvom jeg i årevis ikke lykkedes med det! “ Når bare syren er reduceret i kroppen tilpasser den sig det rette format!!”
Her er vejen banet for at forblive rask og livlig i årene fremover. Jeg er et glad eksempel på resultatet af alt den alkaline levevis, du træner os i.
– Annelise Monsen, cand. merc

 


”Jeg giver hermed mine varmeste anbefalinger til Simonnes online kursus.
Mit formål med at deltage i kurset, var at få implementeret mere alkaline mad i min i forvejen ret sunde livsstil. Jeg har fået så meget mere end det. Helbredsmæssige problematikker er blevet vendt, og jeg har modtaget et væld af gode og solide løsninger, alt baseret på det alkaline princip.
Noget af det jeg især vil fremhæve er formen. Selvom det er et online kursus, føles det, som om vi sidder hyggeligt i stuen og snakker sammen.
Der er 2 forskellige mødeformer. Den ene er hvor vi alle “mødes” i Simonnes køkken, og hvor hun meget inspirerende fremtryller spændende retter ud fra det alkaline princip. Samtidig med at hun øser ud af et væld af viden.
Den anden mødeform er sat op som coaching, med færre deltagere pr. gang. Her har alle mulighed for at få vendt problematikker med maden, med helbredet og andet der er relevant, i trygge og rolige rammer. Det har været meget givende for mig.
Simonne har en rigtig fin evne til at få gjort møderne personlige og vedkommende for hver enkelt.
Jeg har følt forløbet meget inspirerende, og jeg er kommet meget længere i at implementere gode alkaline valg i dagligdagen, end jeg havde drømt om.”
– Sølve Liljevi Solbjark, sygeplejske, Odense
________________________________________________
”Jeg kan på det varmeste anbefale Simonne Holm og Alkaline -Institute.
Jeg har prøvet meget gennem mine 64 år af kure, slankekure, faste og hvad der ellers lige var trend i tiden.
For første gang har jeg fundet det helt rigtige for mig. Syre -Base Balance her hos Simonne Holm.
Jeg er med på 28 dages onlineforløb. Vi bliver hjulpet og fulgt på en dejlig måde med webinar, coaching, indkøbsliste, madplan, skønne opskrifter og andre bonusting på vores medlemsside.
Det der er så anderledes ved Simonne Holms forløb er, hun er hjælpsom, empatisk og meget vidende inden for Syre – Base Balance og ved hvad syren og basen gør i kroppen helt ned på celleplan, og det bliver formidlet på en interessant og spændende måde.
Hun lærer os, hvor nemt, enkelt og hurtigt det er at lave mad, som samtidigt smager så skønt. Det er celle mad på højeste plan, og kroppen elsker det.
Efter den første uge kan jeg mærke en stor forskel i lethed og mere klar bevidsthed.
Jeg er faldet i i den anden uge og kan tydeligt mærke den forskel maden gør for min krop om det er Syre – Base mad eller den gængse mad.
Jeg er ikke i tvivl om, at det hen ad vejen bliver helt implanteret i mit liv.
Det smager super godt, føles rigtigt godt i kroppen og den store ekstra gevinst er, at Syre – Base – Balance mad holder livsstilssygedomme for døren.
Jeg kan kun opfordre andre til PRØV DET.”
Kærlig hilsen
Lisbeth Nielsen, Århus