Online Live

80/20 Plantekost 
Dette online kursus vil hjælpe dig til at implementer flere og flere lækre plantebaseret retter i din daglige kost. Der vil være online undervisning i sund plantebaseret madlavning og guides til hvordan du omdanner din kost (uge for uge) til 80% planter. Vi mødes 1 gange ugentlig online til mad undervisning over 3 uger.

Målet er du får succes med at komme i sunde grønne spisevaner, hvor bogen “Få styr på din syre-base-balance” implementeres.

Få din rabat nu


Online workshops er sjovt, interaktive og live, så vi kan snakke sammen og du ser de andre deltagere og mig, der laver mad i mit plantekøkken.
Du får opskrifter på forhånd. Hvis du vil lave maden sammen med mig, skal du blot tilberede råvarerne, inden vi starter.
Det bliver optaget, så du kan se det igen eller senere, hvis du ikke kan være med.

For dig, der er allerede er i gang med plantekost men vil mere sundhed!
7 dage Alkaline kost og livsstilsprogram
er for dig, som er klar til et komplet plantebaseret madplan, lækre opskrifter og madvideoer, som du kan følge og nyde i dit eget tempo. Der er ingen, der siger at det er nemt at ændre vaner, men her får du inspiration og utrolige lækre basedannende opskrifter, så du vil mærke mere energi og opbygge en bedre syre-base-balance.

Se mere her

Plante-kok og Mentor
Vil du gerne igang med at spise flere sunde planter? Har du brug for tips til at komme igang? På 6 uger/moduler vil du få mulighed for at lære alt om sund plantemad og blive vejledt personligt i gruppen af 2 livsstileksperter.
Vi starter den 20. marts.

Se mere her