Optimal hydrering med rent, alkalisk, antioxidant-rigt vand er det første trin til et vedvarende energirigt, vitalt og sundt liv!
Hvor der er rent vand, er der liv og vitalitet!
Vi ved at kvaliteten af vores drikkevand forringes hver dag og det er kritisk!
Rent vand
Acaia kanden er et effektivt filtersystem, der renser vandet for pesticider, PFAS, kviksølv, kemikalier, nitrat mm. Desuden bibeholder filteret de mineraler der er i vandet!
Alkaline (basisk vand)
Filteret gør vandet rig på OH-ioner, som giver en høj pH-værdi, der hjælper at vedligeholde kroppens syre-base-balance. Alkaline vand er en god start til dig, der ønsker at reducere syre ud af kroppen og få mere vitalitet men også lyst til at drikke mere vand.
Antioxidanter
Ioniseret vand
Det antiinflammatoriske alkaline vand er med til at udrense affaldsstoffer på celleplan og neutralisere syre i kroppen.

Alkaline ioniseret vand er fuld af antioxidanter, der neutralisere de farlige frie radikaler. Dette har en foryngende effekt for kroppen. Det gør det meget nemmere at hydrere på celleplan!

BONUS EFFEKT
Med dets alkaline hydrerings egenskaber er ioniseret vand flydende antioxidanter, derfor er det bedste stof vi kan indtage i vores krop!
Alkaline og ioniseret vand hjælper med at sende nærings- og signalstoffer ud til cellerne, og er derfor også en nem vej til en sund krop, lettere vægttab, mere energi og en sundere hud.

Kandens filter forvandler dit vand til energirigt, rent, alkaline, ioniseret, hydrogen og antioxideret vand. Det filtrerede vand kan hjælpe med at harmonisere og vedligeholde kroppens naturlige syre-base balance. Dette er en vigtig faktor for vort helbred. Du vil få mere energi og nemmere vægttab, da basisk vand neutraliserer syren. 

Konklusion: 
Vand der er renset og behandlet via ECAIA kanden kan være op til 100 gange mere basisk/alkaline end vand direkte fra hanen og danner både grundlag for en effektiv transport af næring rundt i kroppen samt for en passende mængde af fri elektroner. 

Det er antioxidante, aktive brint (hydrogen) ioner, som neutraliserer de skadelige fri radikaler. Desuden har undersøgelser vist, at alkaline ioniseret vand har den højeste antioxidante effekt, som vi nogensinde har kendt til. 

Du kan finde opdaterede dokumenter med TEST og ANALYSE over hvor effektive filtrene er i forhold til kemikalierne, pesticider, tungmetaller omm. 

Carafe S. Den nye model. Ultimativefiltersystem.
renser ALT også nitrat.
Pris: fra 1380,- inkl. 2 filtre til 4 måneder. 
197,- i månedlige filterforbrug

Carafe: Den simple og nemme model. 
Pris: 1200 inkl 2 filtre til 4 måneder. 
187.- i månedlige filterforbrug

Unikt filter system kan forbedre dit drikke vand:
Et meget effektivt vandbehandlingssystem med et unikt filtersystem, der rækker til over 300 liter. Dette svarer til 5 liter om dagen i 60 dage.

Filtret er lavet af mineraler såsom magnesium og kalcium, der giver højt indhold af magnesium i vandet.
Kanden rummer 1,5 liter.
Filteret giver en blød og lækker smag.
100% BPA Free (free of Bisphenol A).
Findes nu også i glas.
En indikator i låget viser, hvornår filtret skal skiftes.
To filter medfølger.
  •  Renser vandet for pesticider/tungmetllaer. Fjerner 95%- 99 % af klor, fluor, bakterier, bly, kobber, aluminium, kviksølv, cadmium, arsenik, nitrat og nitrogen. Der er dokumenterede beviser hos producenten.
  • ​Renser op til 78% /100% (de nye filtre) farlige kemikalier som Nitrat
  •  Forøger pH-værdien på dit postevand op til 8.5- 9.5
  •  Ioniseret vand med op til -200 mV ORP (Oxidation Reduction Potential) med stærk antioxiderende og revitaliserende virkning.
  •  Strukturerer vandmolekylerne.
  •  Magnetiserer og strukturerer vandet så en større del af vandet, danner hexagonale strukturer, som lettere optages af kroppen.
Du kan finde opdaterede dokumenter med TEST og ANALYSE  over hvor effektive filtrene er i forhold til kemikalierne, PFAS, pesticider, tungmetaller omm.

Sådan køber du Sanuslife vandkande.
BRUG DETTE LINK TIL AT OPRETTE DIG SOM BRUGER: LINK

Med mit referral link for du rabat og jeg er der for at hjælpe dig.

Opret dig som bruge, så får du en e-mail med login kode.
Du er ikke bundet til noget abonnement!
DU MÅ IKKE BRUGE: å.æ.ø...

Hvis du har problemer med at logge ind, så kontakt mig: info@alkaline-institute.com

Hej, jeg hedder Simonne Holm
Alkaline vand, transformerede mit helbred!

For mig er det utrolig vigtigt at beskytte mig selv og mine kære for kemikalier og toxiner. Jeg har været forgiftet og det kostede mig mange års lidelser. 
Der er så mange fordele med rent, ioniseret vand:
Du kan opnå mere energi og en bedre syre-base-balance bare ved at drikke vand - og helt uden PFAS!


Sanuslife er et tysk/italiensk, som jeg er blvet anbefalet af mine tyske kollegaer. 
Det er det bedste, jeg har gjort!
Jeg har været fast forhandler siden 2017 og det er et firma i vækst! 
Bæredygtig, transparent og åben for fælleskab samt holistisk forretningsvisioner, hvor missionen er at give tilbage til naturen og hjælpe hinanden med at samarbejde om en sundere planet og en bæredygtig forretning.

Samtidig er du med til at støtte miljøet og velgørende miljø og humanitære projekter for sundhed og bevarelse af natur og dyrelivet!

Miljø bevidste

Miljø og humanitær hjælp til dem i nød

Bevidst forbruger.
Alkaline Institute støtter velgørende projekter for miljøet og dyrelivet.

Lidt mere om Ecaia kanden

Energirigt 
Vand har den egenskab at det kan lagre information om de ting/materiale det kommer i kontakt med. Selvom om forurening er filtreret væk, så forbliver negativ information i vandet. Takket være den specielle ”Energiplade” i bunden af kanden bliver al negativ information fjernet. Det genetablerer vandets oprindelige kraft og laver ECAIA vand smagsfuldt, balanceret og fuld af energi til din krop.  

Ren
kanden kombinerer helbred og nydelse i et. Det specielle filter gør det muligt at reducere forureningen, som er akkumuleret i drikkevandet, såsom klorin, tungmetaller, herbicider, pesticider, VOC's (flygtige organiske forbindelser), PCB's (polyklorerede bifenyler - miljøgift) samt medicinrester. Resultatet er rent, velsmagende, mineralrigt drikkevand. 

Alkaline 
ECAIA vand er rig på OH- ioner og har derfor en høj pH værdi mellem 7,5 og 9. ECAIA vand kan hjælpe med at opretholde kroppens syre-base balance. Mange almindelige sygdomme, der er forårsaget af syre-base ubalance, kan undgås ved daglig indtagelse af ECAIA vand.

Ionisering 
ECAIA kanden forvandler drikkevand til sund, ioniseret ECAIA vand. Vand, der er behandlet på denne måde bliver meget nemmere optaget i kroppen og støtter mange vigtige forbrændings- processer. Vær opmærksom på, at ioniseringen forsvinder stille og roligt i vandet efter nogle timer, men det holder længere i en tæt lukket glasflaske. 

Antioxidant 
ECAIA vand har et meget lavt redox potentiale (Redoxpotentiale er det elektriske potentiale, der indstiller sig ved kemisk ligevægt. Med andre ord er redoxpotentialet et udtryk for de pågældende stoffers tilbøjelighed til at oxidere eller blive oxideret). Det betyder at ECAIA vand har et stort overskud af elektroner. Det er antioxidante, aktive brint (hydrogen) ioner, som neutraliserer de skadelige fri radikaler. Desuden har undersøgelser vist, at alkaline ioniseret vand har den højeste antioxidante effekt, som vi nogensinde har kendt til. 


Tilmeld dig og bliv inviteret til næste Zoom møde, hvor vi gennemgår hydrering, filtersystemer og hvad et bæredygtig firma er. 

Dit navn
Din email adresse
Jeg modtager gerne emails med tilbud. Kan afmeldes med 1 klik.
© Mother Funnel Project - All Rights Reserved. This template was created with a lot of ♥