Gryderet, lasagne, omelet, tærte, pandekage, wok, salat, dressing, suppe, smoothies, sauce, krydderier ...
Opskrifterne er plantebaserede, proteinrige, basiske - antiinflammatoriske, næringsrige og hovedsaglig glutenfrie.
Næste kursus hold starter d. 3. april, 2022
PRIS NU: Kr. 875,- inkl. bog "Få styr på din syre-balse-balance"
Kursist spotlight
Der er så mange modstridende informationer - hvad er rigtigt og hvorfor?
Er soya godt? Forøger det østrogenniveauet og hvad betyder det?
Er kokosolie sundt eller usundt?
Kan man stege i olivenolie?
Hvordan får jeg proteiner i en plantebaseret kost?
Hvor meget plantekost skal man have for at det gør en forskel?
Hvordan får man nok mineraler og calcium?
Sådan foregår det:
Sådan foregår det:
Du får 7 dage Alkaline opskrift-e-bog, så snart du køber programmet.
Du får adgang til en medlemsside med e daglig opgave. Der er 7 sessioner.
Du får en mail invitation med link til BONUS, Zoom sessioner (du kan gense sessionen på medlemssiden)
Indkøbslister og opskrifter er klar, oversigter, vitamin,- og kosttilskudsguide.
Opskrifterne kommer fra Alkaline Institute's opskrift arkiv, som ikke er i bogen
Du får adgang til et fælledskab-ikke FB- hvir du kan få daglig support.
Du har adgang til medlemssiden i 3 måneder men du har alt material downloaded.
Læs hvad andre har oplevet
“Tusind tak Simone for et rigtig godt 7 dage onlinekursus.
Det har været overraskende godt og inspirerende. Vi har været vegetar for mere end 30 år og spiser sundt, økomad. Men ved at følge madplanen i 7 dage, er jeg blevet bevidst om mine vaner. Det har virkelig gjort en forskel. Uden at jeg lagde mærke til det, er jeg begyndt at drikke meget mindre kaffe. Jeg kunne nemt drikke 8-10 kopper på en dag, men nu er det nok med 2 kopper kaffe om dagen uden at jeg tænker over det. Jeg tager nu hellere vand eller en smoothie. Jeg har ellers lavet en del opskrifter fra din bog, men på grund af en uges madplan og især ved at følge dine videoer, har jeg lært en anden måde at lave mad på. Min familie er meget glad for at jeg nu laver dressing og pestoer. I starten var jeg forbavset over hvor meget olie man skal bruge. Men jeg har alligevel tabt mig lidt. Så de grønne smoothies og alkadeller mm. er kommet for at blive. Tusind tak for din hjælp, Simonne.”
KH, Moniek Geven, Bryrup
Jeg vil gerne sige dig mange tak for din tilgang til madlavningen, du får det til at virke let og legende.
Jeg elsker det ikke behøver at være så ”korrekt” og så din begejstring for Alkaline. Du får den største anbefaling med fra mig.
Kh Nina Thomsen
"Jeg er allerede i gang med at spise sundt, men har haft perioder hvor jeg blev usund. En af forklaringerne er at jeg har brug for at lære mere om at lave sund vegetarisk mad og få nok af den i løbet af dagen, så jeg kan lade være med at spise usundt om aftenen. Det hjælper dit kursus mig med, og jeg bruger opskrifterne!
….
At lære at lave god og sund vegetarisk/vegansk mad og mere om alkaline mad, som jeg mærker hjælper mig =>
Det lader til at det kan hjælpe mig meget!.
Björn Blöndal
Jeg er så glad for at have deltaget, dejligt når man kan se du er så passioneret af at lave mad 🙏Tak for at dele din glæde.
Det var så hyggeligt at lave mad sammen med dig igår, og det smagte fantastisk, jeg spiser meget grønt i forvejen men trængte til inspiration og gode tips 😉kan godt lide din kreative side det gør jeg også selv, men når jeg skal have gæster er jeg opskriftrytter 😊
Jeg vil meget gerne have opskrifter på mail jeg kan ikke få det til at fungerer, indkøbslister fungerer glæder mig til torsdag
Mvh Vivi Pedersen"
Jeg har med glæde deltaget aktivt i dine webkurser indtil nu. Har fået lavet lækkert mad delvist med lidt andre råvarer end hvad jeg plejer. Indtil nu kun de to gange om ugen sammen med dig, men jeg har også haft gode rester 😉👍. Og det var jo netop mit mål med kurset, altså at få gang i linser, bønner, nye krydderier, nye smage … - Det kræver selvfølgelig at man bruger lidt tid på at forberede sig med indkøb, opskrifter og evt. har klargjort/skrællet/kogt nogle af ingredienserne inden.
Glæder mig til vi ses igen i morgen.
Mange hilsener Grethe Hubertz"
"Kære Simonne!
Det er en god ide med disse spørgsmål. Man kan godt selv miste overblikket, da der er så meget nyt. Det tager jo tid at lære nye krydderier og retter, og finde sit eget udtryk.
Første uge lavede jeg 5 retter. I denne uge har jeg kun lavet lasagne. Jeg kigger dine DEMOer igennem, da jeg desværre ikke har været med live 2 gange.
Jeg tilmeldte mig for at få repeteret de gode ideer omkring syre/base kost. Jeg har osteoporose og derudover et snart 3 år brud på ryggen. Jeg havde super gode oplevelser på dit cleanse kursus sommeren 21. Mine knogler er blevet stærkere de sidste 2 år. Det aflæses med en DEXA scanning, så det er meget motiverende. Jeg tager ingen medicin, for jeg tager selv ansvaret for mine knogler og led, og det kræver ikke at falde i for meget syremad.
jeg har ingen tekniske problemer. kun fysiske. Jeg har slidgigt i fingrene, og jeg kan mærke, de mange grøntsager kræver meget fingerarbejde, og den lange tid i køkkenet mærker jeg også i ryggen. Men jeg ved jo den rigtige kost gavner, så det finder jeg ud af.
Jeg kunne tænke mig at blive glad for mindst 3-4 retter, så jeg opøver dem og de indgår i mine parat opskrifter. Så er det spændende at lære om krydderier, men det er lidt svært at dosere og vide hvilken smag man går efter. Wok retter er rigtig dejlige.
(Min mand er lidt en udfordring. Vi har forskellige fysiske udfordringer og behov.)
Men dejlige DEMO er hvor du gør det godt.
Glæder mig til at samle op på tidligere opskrifter og møde de nye. Mange småting jeg har tænkt over, som måske har blokeret her og der. Men så viser det sig at andre også tænker på små praktiske ting, som er vigtige for at forstå og komme videre. Du viser det på din gode måde.
Du er tålmodig og kommer omkring så meget.
Stort knus til dig og tak for dit arbejde
KH. Karen Søholt
"Kære Simonne
Jeg er meget imponeret af din gode energi og glad og tilfreds med at jeg meldte mig til kurset.
Selvom jeg har ‘studeret’ grønt og grøn mad i efterhånden mange år har det knebet med lysten til sat lave mad til mig selv.
Nu er den sørme blevet vækket igen!
Jeg er ‘aktiv’ men ikke god til computer-tekniske ting
men ved din gode vejledning går det dog.
Jeg vil gerne hænge på, da jeg finder det meget inspirerende og motiverende at se dig lave mad og høre om ‘plantemaden’
Det betyder noget at se det live, næsten som at være der.
Er dig ikke god til multi taskning, altså lave mad og høre om det samtidig, derfor heller ikke aktiv i køkkenet -måske det kommer de sidste 2 gange..
De bedste -og kærlig hilsen
Tove Rosenkrantz"
"Hej Simone.
Jeg er aktiv...bruger en del tid på at studerer hjemmesiden, printe ud og sætte i system.
Har længe tænkt på at ændre mine kostvaner og blev fristet af de 50% på prisen.
Min drøm er at få mere energi og tabe mig 10 kg. I løbet af dette år. Tog 10kg på sidste år fra midt maj. Faldt og brækkede lidt i ryggen, gik med korset i 3 mdr.
Jeg har lavet de opskrifter du har vist, de smagte fantastisk men jeg er alene så jeg har haft mad til flere dage. Glæder mig til at prøve alle de andre opskrifter. Jeg har aldrig spist bønner, kikærter. m. m før . Det er en glædelig overraskelse.
KH. Lisbeth Ahlmann"
Jeg er rigtig glad for opskrifterne og det er så inspirerende når du viser det i dit køkken.
Jeg synes at det er en rigtig god ide at vi laver middagen hjemme samtidig med du viser det.
Jeg har bare været udfordret da en virus har taget min stemme nu i 3 uger og det har slået sig på det ene øre så jeg mister simpelthen for mange af dine guldkorn, når jeg skal høre hvad du siger samtidig med at jeg laver mad.
Derfor sidder jeg bare ved skærmen. Efterfølgende får jeg lavet retterne.
Efter det sidste kursus jeg var på hos dig, har jeg omlagt min have så jeg nu dyrker rigtig mange af grøntsagerne selv.
I dag håber jeg du når grønkål og palmekål for det er jo grøntsager vi har i haven hele vinteren.
Inger Poulsen"
Jeg laver mange måltider med plantekost, både fordi det smager dejligt, og fordi jeg kan mærke, det er godt for min fordøjelse og kroppen i det hele taget.
De tekniske udfordringer var kun i starten, da vi vist havde misforstået hinanden. Men tak for din tålmodighed.
Jeg forventede at blive mere vedholdende og få nye, gode opskrifter. Begge dele er indfriet. Jeg har prøvet næsten alle de udsendte opskrifter, og dem er jeg rigtig glad for.
Dejligt at være en del af et hold, som er optaget af glæden ved sund kost og levevis.
Stor tak for dejlig inspiration i de forløbne 3 uger.
Kærlig hilsen, Lilly Møller"