ReShape Workout:

Træning for krop, sind og sjæl

Jeg har sammensat en god kombination af Mind og Body Workout. Der er fokus på smidighed, styrke og fordybelse i din krop.

Med et intensiv Pilates flow og No Impact træning for pulsen og afstressning kan du opbygge kroppen effektivt på kort tid.

I alle programmer slutter vi af med en kort men dyb afslapningsøvelser, så vi kan lære at mestre stress.

Træning foregår i Silkeborg, Virklund, i små hold. Du kommer derfor i fokus og får kvalificeret individuel opmærksomhed.

Reshape Workout genopretter kroppen og udvikler kropsbevidstheden, motorikken, baseret på Pilates, Heartfulness yoga og neuromovement.

Skriv til mig hvis du vil på et hold:

info@alkaline-institute.com

Reshape-Body-Workout ~ Muskelmasse opbygning, styrke og smidighed, bevægelse og puls. Effektivt No impact workout, der pumper dit lymfesystem, styrker dine muskler, forbrænder fedt samt forbedrer din balance og smidiggør din krop – der svedes lidt uden at hoppe eller løfte vægte – og samtidig opbygges musklerne lag på lag.
Træning suppleres med bevægelsesteknikker inspireret af dynamisk pilates, ballet og bløde bevægelser fra martial arts, så hjertepuls og lymfetræning aktiveres.

Øvelserne skaber kontakt både mentalt og fysisk (Mind-Body), hvor du i træningen guides til at skabe en total indre opmærksomhed samtidig med, at du bevæger dig.

Alt for mange døjer med bækkennbunds problemer prg. af for meget siddende arbejde, fødselsskader eller andet. Sammen med vejrtrækningsøvelser kan vi træne bækkenbunden.Du får forskellige åndedrætsøvelser og øvelser for bækkenbunden.

Vi både ligger ned og sidder på stole og bruger redskaber.

Pilates og Heartfulness Yoga ~ Styrke, smidighed og balance
Træningen fokuserer på Core/kropskernen (dvs. de dybe mavemuskler, ryg og bækken), som styrker og smidiggør holdningsmuskulaturen.
Vi arbejder med vejrtrækning og bevægelsesteknikker inspireret af dynamisk pilates, ballet og bevægelser fra Qigong.
Ved hjælp af vægte, bolde, elastikbånd og din egen kropsvægt som modstand, vil dette program brænde kalorier og styrke hele din kropskerne. De fleste af øvelserne laves på måtte.

Reshape Neuro Connect~ Genskab indre kontakt med bevægelse
Holistisk helkrops-fitness med komplekse bevægelser, der udvikler en elastisk hjerne og krop. Dit indre vækkes med bevidsthedstræning igennem kroppen. Bevægelserne er langsomme, og vi skaber total opmærksomhed til krop og sind, hvorigennem vi skaber bedre forbindelse til forsømte områder i kroppen og forløser med kærlighed. Du opnår mere ro i kroppen og fleksibilitet, bevægelighed, bevidsthed og balance. Med afsluttende åndedræt -indre massage forlader du Virklund med boblende afbalanceret energi og glæde.

Åndedrætsøvelser ~ Afstressende
Restituerer din krop med metoder, der er udviklet med henblik på at forløse spændinger og stress med kropslige øvelser. Der skabes bevidsthed på diagfragmaen/lungemusklen og øvelser der kan forløse dybe spændinger
Afslapningsøvelserne guider dig til et bedre åndedræt.
Kropslige øvelser i specifikke bevægelser og positioner, stående og på måtte skaber styrke og ro indefra med åndedrættet i fokus.