ONLINE KURSER

“Jeg meldte mig til ALKALINE kurset for at slippe en afhængighed af sukker – primært i form af Cola og mørk chokolade.
Her, en måned efter at forløbet er afsluttet er jeg fortsat med at spise efter de anbefalinger der gives i ALKALINE kostplanen.
At deltage på kurset har betydet at jeg fuldstændig har sluppet min sukkerafhængighed.
Jeg har i sidste uge indtaget nogle få stykker chokolade og det blev til nydelse uden at trang/afhængighed kom tilbage.
En rigtig god sideeffekt er at jeg har tabt 9 kilo og jeg har væsentlig forøget mit energi niveau.
Kurset suppleres med en introduktion til meditation – det kan varmt anbefales at deltage i den del også.
Mine celler vibrere på en måde, så jeg under meditationerne har genfundet kontakten til min intuition og mit hjerte – det er magisk og meget livsbekræftende.
Jeg har før deltaget på lignende kurser, hvor maden blev serveret – her var der også en rigtig god effekt, men når hverdagen meldte sig, blev det hurtigt de gamle vaner der tog over.
Det at kurset blev afviklet mens jeg var i mit eget hjem, gjorde at jeg kom ud af min komfort zone og under kyndig vejledning fra skriftligt materiale og gruppe supervision, selv skulle organisere indkøb, madlavning og indretning af køkken.
Det at jeg selv har organiseret, har betydet at jeg i hverdagene efter har kunnet fortsætte de ændrede livsstil. Ja, der var rigtig meget godt at hente for mig på kurset.
Tak for din inspirerende måde at formidle på og for at du deler ud af al din viden og din livserfaring ❤????”
Kærlig hilsen, Lars Overvad Nielsen

“Jeg valgte en Alkaline Cleanse, fordi jeg havde fået konstateret ubalancer i hormonerne, og da jeg tidligere havde været på et af Simonnes kurser, følte jeg mig helt tryg.
10 dage på Cleanse, har gjort at min livsstilsændring er blevet mere forankret, og hvis jeg af én eller anden grund har afveget for meget, bliver jeg mere sulten og savner den gode basiske mad.
Cleanse har givet mig mere energi i både krop og hoved. Selvom det ikke var hensigten med kurset, tabte jeg mig og har siden holdt denne vægt + ganske lidt.
Under kurset blev der holdt møder i små grupper, og det var berigende at dele med de andre.
Under og efter forløbet gav Simonne meditationer, hvilket gav en stor ro.
Tak Simonne for alle de fantastiske opskrifter og for at have givet meget mere end forventet.”
Kærlig hilsen
Jytte Kvist, Ebletoft

“Jeg har fået rigtig god coaching af Simonne Holms Alkaline Institute og de eksperter, hun trækker på. Efter en alvorlig diagnose sidste år (2019), havde jeg brug for at lægge min kost om, rense ud og få sundere vaner. Her var det meget værdifuldt at få råd og praktiske anvisninger omkring madvaner, og hvordan man renser kroppen. Deltagelse i et madlavningskursus var også en stor hjælp. Det har gjort det muligt for mig at lave en vedvarende kostændring, som har givet mig energi og velvære og bragt min sygdom under kontrol.

Tak for det!”
Ebbe Høyrup, Koncertdirektør Århus


“Kære Simonne. Tusind tak for dit gode, oplysende og fantastiske kursus. Det har glædet og inspireret mig meget. Du har taget hånd om det hele, når jeg først har hittet ud af hvordan det fungerer. Det har givet mig fokus og struktur. Jeg er igang med at mediterer, nu har jeg tiden til det og kan ligesom ikke krybe udenom mere. Jeg elsker den alkaline mad og bruger det jeg har, uden altid at følge en opskrift, det føles så godt at være hjemme i det.”

Kirsten Anette Nielsen, Malaga


 

“Tak Simonne for et rigtig dejligt detox forløb.

Jeg valgte at gennemføre den fulde detox, hvilket gav en dyb detox og et vægttab på 3 kg.Det var let at følge din meget omhyggelige instruktion, som kom hele vejen rundt, både på medlemssiden og fra de daglige zoom møder. Det var rart at kunne se og tale med dig om de mange spørgsmål der opstår under så radikal en kostændring. Det var en stor støtte ikke at føle sig helt alene, da detox symptomerne var ret store midt i forløbet. Det var i øvrigt godt at jeg kunne være hjemme de dage.

Jeg har lært mange nye ting om hvordan kroppen fungere i forbindelse med ernæring, og den biologiske balance.Opskrifterne er super lækre og lette at lave. Jeg har virkelig fået inspiration til fremover at kunne fremtrylle enkle og velsmagende sunde retter.Jeg føler mig alt i alt løftet, lettet og inspireret i krop og sjæl.”

Elene Petersen, København


“Det er vigtigt at være motiveret for forløbet. Man skal sig JA til sig selv. Gør man det, er forløbet let at følge. Min motivation var begyndende smerter i finger- og knæled. Forløbet lindrede betydeligt,- og jeg skruer nu selv op /ned for basen, når syren får overtaget. Jeg vil gerne fremkæve det basiske, ioniserede vand. Jeg tænkte at kanden var dyr,- men drikker nu næsten kun vand, der har været igennem filteret.

TAK for en dejlig og nyttig oplevelse! Du gør en fantastisk indsats, Simonne!”

Kærligst, Mette Kloppenborg, Silkeborg


“Kære Simonne

Tusind tak for dette forløb. Jeg har lavet fuld cleanse og har det så fint. Jeg har ikke haft særlig slemme detox symptomer. Jeg har været så glad for dit fantastiske program og vil fortsætte Alkaline stilen.

I morges kl 9 havde jeg mit hold i bevægelse og afspænding og havde forinden den nye morgenrutine incl en god kraftfuld smoothie. Jeg havde det så anderledes i min psyke – der var så meget klarhed i mit “mentale rum” og jeg modtog så meget inspiration fra universet 🙂

Det var den skønneste undervisningsdag og deltagerne var så begejstrede 🙂

Nu ved jeg at min morgen mad skal være dette og ikke kaffe og brød. Jeg savner kaffen, men vil lægge den på et andet tidspunkt på dagen, hvis…”

Kh Peggie Torgensen, Bornholm


“Tusind tak Simone for et rigtig godt onlinekursus.

Det har været overraskende godt og inspirerende. Vi har været vegetar for mere end 30 år og spiser sundt, økomad. Men ved at følge madplanen i 7 dage, er jeg blevet bevidst om mine vaner. Det har virkelig gjort en forskel. Uden at jeg lagde mærke til det, er jeg begyndt at drikke meget mindre kaffe. Jeg kunne nemt drikke 8-10 kopper på en dag, men nu er det nok med 2 kopper kaffe om dagen uden at jeg tænker over det. Jeg tager nu hellere vand eller en smoothie. Jeg har ellers lavet en del opskrifter fra din bog, men på grund af en uges madplan og især ved at følge dine videoer, har jeg lært en anden måde at lave mad på. Min familie er meget glad for at jeg nu laver dressing og pestoer. I starten var jeg forbavset over hvor meget olie man skal bruge. Men jeg har alligevel tabt mig lidt. Så de grønne smoothies og alkadeller mm. er kommet for at blive. Tusind tak for din hjælp, Simonne.”

KH, Moniek Geven, Bryrup


“Det har været så dejlig en uge med masser af gode og velsmagende opskrifter.

Helt sikkert at jeg vil leve overvejende Alkaline.

Har også tabt ca. 2 kg, hvilket jeg har haft svært ved med min oprindelige diæt. Jeg har i mange år levet af naturlige råvarer, men når jeg ser skemaet har jeg alligevel været mere på den sure side og det kan min krop ikke tåle.

Så tak Simonne for dine kurser. Glæder mig til et kursus med 14 dages udrensning og til min vandkande, så jeg kan begynde at nyde rent basisk vand.”

Lianne Hansen


“Kære Simonne

Synes jeg er klar til at fortsætte selv. Jeg har købt bogen, så foreløbig har jeg opskrifter nok.

Jeg har været nærmest frugtnarkoman, og havde problemer de første dage med at undvære frugt, men nu går det bedre.

Er vild med morgensmoothierne og har et par gange smuglet en lille banan i. Det giver en dejlig blød smag.

Ellers har jeg levet fuldt ud på Alkaline siden fredag i sidste uge og har planer om, at blive ved med det, så jeg føler mig absolut motiveret.

Jeg vågner tidligere end jeg plejer og føler mig vågen og frisk. Det har jeg stort set ikke prøvet i flere år.

Tror også jeg har tabt mig, for tøjet sidder lidt løsere. Kan også mærke en bedring i mine knæ, som jeg har haft ondt i “til og fra”nogle år. Regner med det bliver endnu bedre.

Synes det hele har været meget lærerigt, selvom jeg i mange år har levet rimelig sundt, så er Alkaline anderledes, og jeg tror på det.

Jeg er godt tilfreds for nu.”????????

Kh Conni-Sophia Bremland

KURSER OG RETREAT OPHOLD

 

” Hej Simonne

Elsker dine opskrifter på kurset og super skøn overnatning og dukkert ved Thorsø i Silkeborg!
Ja jeg er så godt igennem ialt 14 dage med basisk grønt efter VOKS Princippet.
Kurset var en kickstart og jeg var top motiveret og startede blidt op droppede kaffe sukker mælkeprodukter korn og kød – og ind på Madlisten kom de skønneste grønsager olier nødder og salt.

Mine detox symptomer var til at leve og kun lidt i starten da de viste sig jeg ikke drak nok vand, så efter 3 l vand dagligt forsvandt problemet.
Jeg har spist flere bladsellerier end nogensinde og har slæbt grønsager hjem og har leget i køkkenet – så sjovt
Har kun lyst til grønsager Nu????

Tog en fiskedelle og rugbrød i går men i dag blev det suppe og smoothie igen.
Det er så skønt og min krop elsker det!
Jeg havde tabt 3,5 kg men det bedste der er sket er at mit forhøjede blodtryk har normaliseret sig !! Jeg er så glad, holder naturligvis øje om det ryger op igen !
Min lichen Sclerosus Holder sig også stadig væk.
Så nu skal min slidgigt have god tid så håber jeg også det vil bygge op igen og blive smertefrit – det satser jeg på. Min hud mit hår og mine øjne stråler og min energi er tip top.

Kh Hanne Munk Kure, skagen


” Kære Simonne.

Tusind tak for nogle dejlige dage i dit selskab.

Jeg er meget inspireret, og har her til morgen lavet en dejlig juice til min mand og jeg.  Hans er heldigvis også interesseret i at forbedre sit liv på denne måde. ( 82 og knæopereret)
Jeg lavede vandtesten m alm postevand og mit eget basevand.
Vi juicede frisk spinat, blegselleri, ruccola, en lille agurk og 5 små tomater og 1/2 citron.
Lidt salt og olie i/ frisk og dejlig.
Derefter basevand m din salt og 2 dråber klorofyl i(????) maven virker godt.
Laver suppe i aften, og går en glad tur.
Har læst om baggrunden for dit skifte. Godt gået. ..”

Kærlig hilsen, Amahlie Friss, Sjælland


” Hej Simone og Sanne
I er da Godt nok hurtige – tak for opskrifterne ???? de første er allerede gentaget. Og min kære mand er begejstret.
Lidt feedback på kurset:
Jeg oplever at jeg blev provokeret, inspireret og motiveret. Sammenlagt et veltilpasset spark i røven! Og det er hvad jeg gerne ville. Der var megen ny viden, og den jeg havde fik jeg konkretiseret. For mig personligt var det super at vi var et lille hold – det passer godt til mig.

Du efterlyser om der er noget du kunne have gjort anderledes – det har jeg ikke nogen bud på, synes at du / i er meget kompetente og så er i begge to passionerede omkring emnet og er det med den i nu er – så jeg oplever at jeg har fået den ægte vare – tak for det.”

Kærlig hilsen, Annelie Winkel, Sønderborg


“Kære Simone

Først tusind tak for en fantastisk weekend og din dejlige måde at undervise på. Det var spændende og vi fik rigtig meget med hjem til at arbejde videre på.
Du gjorde det så godt, så man kan “høre” dine gode råd hele tiden.

Kærlig hilsen, Bente Frederiksen, Ålborg


“Kære Simone

Det er mig der takker for 2 fantastiske lærerige dag- en ny verden åbnede sig for mig omkring den plantebaseret kost.
Har levet ca 90 -95 % af plantebaseret kost lige siden og det gør min mave- tarm og hele min krop så godt. Følelsen af alt det grønne i min krop gør mig glad og jeg mærker at jeg virkelig gør noget godt for mig selv. Har slet ikke haft trang til kød- brød eller søde sager.

Har bevidst valgt at spise fisk 2 gange og lidt cultura den sidste uge……fordi jeg er vild med det.
Og får jeg på et tidspunkt lyst til kylling eller andet kød på et tidspunkt spiser jeg det.

Jeg prøver at følge VOKS kuren ang vand- smoothier/ juice og derudover er alle mine måltider plantebaseret. Det er sjovt og spændende.

Er så glad for alt hvad du har lært mig i køkkenet og bruger daglig din bog som info og inspiration.

Kærlig hilsen, Mona Gerth, Vejle


“Kære Simone

Jeg vil bare lige sige tusind tak for dit kursus og de fantastiske opskrifter. Jeg har taget kosttilskudene og spist mest basisk – efter 17 dage gik min krop af sig selv i faste, jeg havde kvalme og kunne ikke få en bid ned. Drak masser af vand og urtete… Så er kiloene raslet af, jeg har indtil nu tabt 10 kilo efter vores kursus for 1½ måned siden (november 2019). Min fasteperiode varede 9 dage, så forsvandt kvalmen og appetitten kom tilbage. Jeg har spist 2 liter olivenolie i de 1½ måned, og masser af grønsager osv.

Det er fuldstændig fantastisk – jeg spiser sund mad, har fået min ‘gamle slanke krop’ tilbage ????.

Kærlig hilsen Joan Rytter, Kolding

 


” Hej Simonne

Mad fra ALKALINE er helt speciel dejlig, synes jeg, og det var en dejlig oplevelse at være på dit kursus. Hele din tilgang, din måde at undervise på og give faglig viden, er guld værd.

Jette Setter, Ålborg


Tak for links, opskrifter og ikke mindst en super weekend. Jeg er blevet meget inspireret og har allerede fået lavet bønnebøffer og grønne smoothies????????????

Herligt du åbner dit hjem og hjerte op for os kursister. Der er en hjemlig og tryg atmosfære i dit hyggelige hjem. Det virker intenst og rart, at vi kun er 6 personer på livsstilskurset.
Dejligt med variationen mellem teori og praksis, mellem snak, meditation og madlavning.
Jeg kan godt lide din personlighed, og jeg har fået lyst til at ændre vaner og livsstil… også på hjemmefronten????.

1000 tak ????”

Kærlig hilsen , Susie Kristensen, Vejle


“Tusind tak for et helt igennem super inspirerende  kursus.
Vi (min mand og mig) er i fuld gang med dine skønne velsmagende supper og smoothies.

Der ud over, så har det allerede bredt sig til min søster og svoger, som har kastet sig over din bog, og nu også er i fuld gang.
Kan anbefale alle at bruge en weekend med dig, Simone”.

Mange hilsner, Hanne Maria Tarp, Svendborg


“Det har været meget givende at være med og givet god inspiration. Spændende at møde de andre og høre om deres liv og hvad, det indebærer. Det sætter jo ens eget liv i perspektiv”.

Sanne Larsen, Ebeltoft


”Jeg fik Alkaline Livsstils-Kursus i gave fra min kone.
På kurset hos Simonne lavede vi lækker og inspirerende mad og jeg fik løbende coaching om bla. vigtigheden at indtage sundt morgenmad.
Jeg er nu for første gang i mit liv begyndt at spise morgenmad, en basisk smoothie så jeg drikker nu min morgenmad.
Det har givet mig mere energi!
Desuden er jeg blevet motiveret til at lave plantebaseret mad 5-6 gange om ugen til min familie.
Endnu engang tak for et rigtig godt kursus”.

Kurt Lund Nielsen, Silkeborg


“Min mand og jeg er altid på udkig efter inspiration til en bedre livsstil og helbred. Vi har prøvet mange ting som vi godt kunne lide, men desværre ikke har kunnet holde fast i i dagligdagen. Efter Simonnes kursus som var enormt interessant og inspirerende har vi formået at ændre det. Vi er i fuld gang med at udskifte dårlige madvaner med sunde alternativer. Det der har overrasket mig mest er hvor lækkert maden smager og hvor meget jeg nyder at se alle de farver på min tallerken. Jeg kan højt anbefale at man prøver kurset.”

– Yvonn Larsen, Silkeborg


“Hej Simone

Tusind tak for en inspirerende og lærerig weekend. September, 2018.
Jeg kom på kurset for at hente inspiration til min nye livsstil som veganer.
Vi mødte ind til et køkken fyldt med fantastiske og overdådige grøntsager. Det kriblede i fingrene for at kommei gang. Vi fik en god introduktion og masser af spændende indlæg, for ikke at tale om dejlig behandling af Eva. Jeg fik en behandling med lymfedrænage. Næste dag stod den på en tur i infrarød sauna.
Sammen med andre skønne mennesker, der ønskede at få bragt balance i deres krop med en detox kur ned basisk mad, stod vi holdvis for
tilberedning af måltiderne under kyndig vejledning af Simone. Vi frembragte de skønneste supper og lækre tilbehør.
En sand fornøjelse at sætte sig selv på kur med denne type kostplan.
Jeg har allerede tilmeldt mig det næste kursus hos Simone og glæder mig”.
Marianne Lund

“Jeg deltog i september måned i en 3-dages retreat hos Simonne Holm. Min motivation for at deltage, var fordi jeg havde nogle småskavanker; allergi, oppustethed, hovedpine, muskelsmerte og træthed, samt en nysgerrighed omkring hvad kroppen selv kan ‘reparere’ – hvis vi giver den de rette betingelser.

De 3 dage hos Simonne var meget inspirerende og en dejlig afveksling mellem teori, praksis i køkkenet, øvelser, massage mv. Vi var et lille hold på 9, så der var rig mulighed for at Simonne hele tiden var tæt på os ift sparring og gode råd. Simonne er yderst kompetent og dedikeret i sit virke, hvilket gjorde det til en kæmpe fornøjelse at deltage”.
September 2018
 
Lise Møldrup – Silkeborg

“Så er der gået 2 uger siden vores retreat – så her får i en lille update.

Jeg har nu været på Basekost mv siden 8/7-2017 og det er fantastisk. Jeg kan mærke og måle at min krop giver slip på syren. Min vægt er faldet med 5,8 kg og det har før dette været en umulighed pga mit stofskifte.
Alle mine tidligere skavanker kommer til overfladen, lidt efter lidt – ting jeg havde glemt jeg havde døjet med.
 Jeg har lige været en uge i Sverige på ferie – havde 3 store poser grøntsager med og min nye Vitamix – det var fantastisk at kunne leve “levende” også selv om de andre spiste kager og andet som plejede at høre sig ferien til ???? Min sukkertrang er ikke eksisterende og hvis jeg endelig skulle skeje ud, så kom der lidt cachewnødder i skålen og grape med salt.
Vi har hver aften det som hedder “Happy Hour” en 1/2 time hvor vi sidder ned alle sammen og drikker et glad cider eller vin og snacker lidt nødder. Jeg erstattede min drink med Kokosvand og det smager fantastisk.
Jeg er så glad for denne livsstil og kan mærke hvor godt det er for mig og min krop ????
Jeg har i fødselsdagsgave fået en slowjuicer og en Bellicon trampolin og venter nu bare på at de kommer ind af døren ????
I dag står den på rengøring og oprydning i køkkenskabene, så de er mere alkaliske end syredannende ????
Jeg glæder mig vildt til at lave nye retter og finde mig til rette i min alkaliske verden, både i hverdagen og til fest “????
Tak for nu – kram Maj

Hej Simonne
Jeg ved meget om kroppen, sund kost og øko mad…
Men, for mig har 3 dags Basisk Retreat samlet min viden – helt fra anatomiens teori om cellernes fantastiske funktion i vores krop – til følelsesmæssig begejstring og sårbarhed – til tankens forståelse og accept af, hvad der er bedst for mig…
At jeg nu på celle plan, via kosten, er en bedre version af mig…
Tak for dit gode arbejde Simonne og jeg vil meget gerne sprede det basiske budskab…! ♻️☀️
Lærke Velden, Vejle

Hej Simonne,
Mange tak for en dejlig dag. Super inspiration og dejligt at møde dig, som brænder for det, du laver. ????
Jeg glemte at spørge dig, hvad gør du i sociale sammenhænge? Spiser du lidt af det der er basisk, spiser som de andre eller tager du din egen mad med?
Til sidst vil jeg bare sige, at jeg var mæt resten af dagen og havde ingen trang til søde sager. ????
Bedste forårshilsner
Else Marie Futtrup, Århus
“Jeg har aldrig været særlig begejstret eller vedholdende med min træning, men har virkelig fundet noget godt hos Simonne! Jeg fornemmer en ny smidighed og styrke og en øget energi i hverdagen efter jeg startede med lymfe-træningen. Det er blide og rolige øvelser, der virkelig arbejder til bunds i musklerne, og man får sved på panden. Den udrensende del underbygger min livsstil med sund kost og meditation i dagligdagen, en god holistisk træning. At Simonne er en skøn kvinde, der formår at få os til at grine og føle os seje, er jo bare en ekstra bonus. Jeg kan på det varmeste anbefale træning hos Simonne, der også guider om kost og livstil sideløbende, så man får en masse viden samtiddig. God body – mind – soul træning.”
Emilie Ventujol, designer og iværksætter, Ry

Kære Simonne.

Tusind tak for tre skønne, inspirerende og livgivende dage. De har kickstartet vores liv på ny, og vi er nu godt på vej mod et liv med mærkbart mere energi og stærkere immunforsvar. – Og snart følger resten af familien med! Du har gjort det enkelt og overskueligt at implementere det basiske køkken i en travl hverdag, og nu kan vores kroppe slet ikke undvære det.
Kærlig hilsen
Margit og Kristina Bundgaard, Silkeborg og Skive

“Kære Simonne

Det går rigtig godt her. Jeg dumpede ganske vist igennem min sunde stil i går aftes og spiste dels for meget (kartofler, som jeg elsker) og dels sukker. Derfor er jeg også lidt oppustet her til morgen.
MEN jeg kommer op på hesten igen idag, for jeg har haft det helt fantastisk godt i den forgangne uge: lethed i kroppen og – dermed – overskud både fysisk og humørmæssigt. Podagraen og eksemen er der naturligvis ikke ændret endnu – men jeg er sikker på at der sker noget i løbet af september!!!
Takket være din inspiration har jeg ændret mange ting i min dagligdag:
Jeg tager olie hver morgen (på trods af smagen – men jeg forestiller mig, at der løber sundhed ned gennem spiserøret og det hjælper lidt ????
Jeg drikker – tilnærmelsesvist – 3 liter kande-vand dagligt
Jeg er helt forelsket i min nye Vitamix, og den laver dagligt skøn mad til mig – elsker den konsistens, den kan frembringe og har fundet ud af, at grønsagssupper er nemme at variere.
Jeg har købt et lager af økologiske grønsager, som befinder sig i kasse udenfor døren
Jeg har ryddet op i, hvilke “sager” der er i køkken skuffer og skabe – og smidt ud!
Og nyindrettet køkkenet i det hele taget!
Jeg overvejer at komme igen på et detox-kursus – dog nok ikke allerede i oktober.
Kærlig hilsen – og tak”
Per Rasmussen, Århus

“Kære Simonne —så svært at sætte ord på den taknemmelighed jeg føler, efter 3 intense dage, hvor din ildhu, glæde og enkle tilgang til at spise efter hjertet med sund fornuft, har givet mig.

Det har været et indspark for mig til et nyt og rigere liv —min sjæl fryder sig og kroppen glæder sig —TAK ❤️“
Vita Holst, Ålborg


Link til video >>>