Syre-base-balance


Indlæg skrevet af d. 20. juni 2020 I kategorien Alkaline Livsstils Guide

Syre-base-balance

En optimal syre-base-balance er nødvendig for vores krop, hvis vi skal forblive sunde og raske og undgå livsstilssygdomme.

Syredannende mad vil på langt sigt skabe grobund for de dårlige bakterier og svampe, fordi de trives rigtig godt i et iltfattigt miljø.

Når kroppen er i underskud af base, er der ubalance i kroppen, og det er her inflammation (betændelsestilstand) begynder at få grobund.

De første tegn på en sur krop er træthed og vægtproblemer.
Syren ophobes i vævet for at beskytte dine organer. Kroppen er nu i en inflammationstilstand, og du vil føle smerter enten i leddene eller i musklerne, irritation og træthed.
På sigt kan det udvikle sig til vægtforøgelse, sukkersyge, allergi og hudproblemer og m.m.

For at opretholde en optimal syre-base-balance handler det om at arbejde i harmoni med vores krops funktion.
Dette opnås ved at spise en balanceret kost, hvor mindst 70-80% af det, vi indtager, er basedannende for kroppen.

Du kan måle syre og base på en pH skala fra 0 – 14. Alt under 7 er sur og alt over 7 er basisk.

For meget syredannende mad og stressende livsstil i længere tid vil påvirke vores helbred, da vi på sigt kommer i underskud af base i kroppen. Det tærer på knogler, muskler, hud og energien i første omgang, og effekten af dette er et svækket immunsystem, overvægt og forskellige typer træthed:

Almindelige, begyndende symptomer er:

Træthed

Hormonel træthed

Fejlernæringstræthed

Mental træthed.

Disse træthedstyper bliver forværret af dine livsstilsvaner og får dig til at føle dig træt, udbrændt og svækket hele tiden.

Dette vil først påvirke dit fordøjelsessystem, kroppens stofskifte og begyndende underskud af base, som svækker immunforsvaret.

Højt blodtryk

Tidlig overgangsalder

Muskelsmerter

Hudproblemer

Mangel på energi

Allergier

Inflammation

Ledproblemer

Fordøjelsesproblemer

Tarmirritation

Refluks (for meget mavesyre)

Vægtproblemer

Søvnproblemer

Depression

Candida svamp

 

Her kan du downloade en gratis syre-base-fødevare oversigt udarbejdet af pH-Miracle Center og udarbejdet af Simonne Holm.

>> Download din syre-base-oversigt her >>>

Der er flere og flere beviser for at kroppen kan genoprettes med plantebaseret kost!

Videnskaben

ET BASISK MILJØ BESKYTTER MOD LIVSSTILSSYGDOMME

Allerede i 1931 fik den tyske doktor, Otto H. Warburg Nobelprisen for sin forskning inden for netop syre-base-balance. Han fandt frem til, at:  “Alle normale celler har en absolut forudsætning for ilt, men kræftceller kan leve uden ilt. En regel uden undtagelse”.

Warburg understregede, at den egentlige årsag til kræft er iltmangel, som skaber en sur tilstand i den menneskelige krop – og han opdagede desuden, at kræft ikke kan overleve i et basisk miljø.

Den tyske forsker, Otto Warburg vandt Nobelprisen for sin forskning i kræftceller.

Den Warburgske teori er, at kræft opstår på grund af mangel på ilt i kroppen, og at kræftceller kun forekommer i iltfattigt blod. Desuden kan de ikke trives, når kroppen er meget basisk. For kræftramte er det derfor vigtigt at holde kroppen så basisk som muligt, gerne op mod en pH på 8.

Download gratis syre-base-oversigt og lær, hvordan du reducerer syredannende kost og forebygger inflammation i kroppen >>>