Alkaline Cleanse 
Holistic Retreat

Et personlig designet retreat for kvinder, der ønsker
at genskabe harmoni og balance mellem krop, sind og sjæl

5 dage/4 nætters retreat på Djursland.
Onsdag d. 17. - søndag d. 21. maj

Nyd 5 dage med holistisk sundhed, mindbody øvelser, inspirerende livsstilsguidning, meditation og healende mad.

Alkaline Cleanse er et transformerende retreat til kvinder, der ønsker ro og tid til fordybelse, reflektion og fornyelse af hele dig. 
Et retreat ophold, hvor du vil komme i dybden med at udrense og opbygge kroppen - nulstille den, så du vender hjem helt fornyet med et overflod af vitalitet, livsglæde og visdom. 

Alkaline Cleanse er et personligt 4 ugers forberedelsesforløb efterfulgt af 5 dages retreat ophold.

Allerede fra 6-4 uger inden selve retreatet, vil vi mødes online og skræddersy dit personlige program, som tager udgangspunkt i de udfordringer eller kroniske symptomer, som du døjer med. 

Du vil blive klargjort til retreat opholdet, så du får optimal udbytte af hele forløbet og gennemgår en Alkaline Cleanse, så kroppens selv-healenden egenskaber aktiveres. Du vil nyde og lære at lave  mad, der nære og healer din krop.

4 overnatninger i eget værelse med eget bad og toilet.

Plads til 12 kvinder.
Når du har købt din plads, snakker vi sammen, så vi kan designe dit program nu!

Heal hele dig indefra og ud!

Meditation, yin- og mindbody-øvelser
Mindful madlavning, spisning og livsstil
Naturens healende prana - næring til hele dig

 • Sig farvel til gamle mønstre, der ikke tjener dig mere
 • ​Føl lethed og glæde ved at træffe sunde madvalg
 • Bliv en kreativ holistisk hjemme kok
 • ​Fordyb dig i nærende Alkaline måltider
 • ​Bevæg kroppen i flow, styrke og smidighed
 • ​Giv dig selv omsorg og vær god til at være den du er
 • ​​Bliv mere intuitiv og bevidst med indre selvopdagelse og hjertemeditation
 • ​Nyd med sammenværet med andre ligesindede
Pris kr. 5250,-
Spar kr. 800,- kr. inden den 1. august.

Pris nu: kr. 4450,- 

Pris er inklusiv 2 overnatninger i eget værelse.
Der er KUN 10 pladser!

Alkaline Cleanse kostprogrammet er unikt for krop og sind. Der er fokus på essentielle høj-energirige ernæringsprincipper, der både opbygger og udrenser kroppen.
 
Du vil leve af mad, der er energirigt, mineralrigt og proteinrigt. Du bliver mæt!

Måltiderne, som vi tilbereder er frisk, plantebaseret, glutenfri, lav glykæmisk (næsten ingen sukker), sukkerfri, antiinflammatorisk og soyafri samt biodynamisk, økologisk og så vidt muligt lokalt dyrket. 

Dette retreat er for dig hvis du:


Divinely, the high fruit raw vegan lifestyle found me at the perfect time. I have fallen madly in love with this approach, not only because it has healed 90% and counting of my physical issues but it rerouted my soul and heart - entirely.
It brought hardened emotional trauma to the surface to be released so I could become who I really am. It connected me to awareness and nature in ways I’ve never imagined, in ways that have and still make me feel high AF! Like whoa, you owe it to yourself to try these drugs 🥰
Eating this way has linked me up with the self love that had been aching inside me - waiting patiently to bloom, express and caress. To heal me over. To give voice to my once victim-laden silence.
A raw vegan diet yields the MOST expansive flow of pure potentiality, positive change and awareness that I’ve ever experienced. 3.5 years into what I thought I could never ever do, I’m still blown away by this truth.


Ønsker at nære din krop for optimal energi, vitalitet, fokus, humør og søvn.

Ønsker at forbrænde overskydende fedt .

Ønsker at slippe af med kroniske inflammationstilstande

Ønsker at få styr på din fordøjelsen og dit blodsukker.

Vil lære at lave det sundeste mad, så du ikke er afhængig af opskrifter.

Trænger til komme væk fra gamle vaner.

Døjer med hormonelle udfordringer, menopause og vil gerne vide, hvordan du forvandler overgangsalderen naturligt og behageligt.

Føler at stress demotiverer dig omkring madlavning og sunde valg. 

Hvis du ellers har andre udfordringer, som forhindre dig i at opnå dine drømme. 

MINDFULD SPISNING
Hvad vi spiser er vigtig, men også hvordan vi 
tilbereder og spiser vores mad!
Vibration er healing.
Alkaline Cleanse, udrenser og opbygger på celle-niveau og er nøglen til 
den ultimative sundhed.  

Pre-Cleanse 1:1 program

Du bliver introduceret til Cleanse, hvor vi etablerer de grundlæggende begreber og målet for din Cleanse, så du vil være klar over processen med udrensningen (afgiftning).
Først mødes vi 1:1 over zoom og snakker om dine behov. Det gør vi allerede 6 uger til senest 4 uger inden retreatet starter. 
Du stater med en uge for uge guide tilrettet til dit behov. 
Fordøjelsessystemet bliver en af kroppens vigtigste systemer vi arbejder med inden retreat opholdet.

Cleanse

Alkaline Cleanse har et HOLISTSIK tilgang hvor både, hjertet, sindet og den fysisk krop kommer i balance. Du vil lære teori og om kroppens forskellige funktioner, elimineringskanaler og hvordan de aktiveres for at genskabe og opretholde en optimal syre-base-balance. Du vil lære at teste din pH korrekt, så du kan se, at dine basereserver bevæger sig den rigtige vej på pH skalaen. Under retreatet vil du lære om kroppens pH system og hvordan du vedligeholder en optimal balance i hverdagen.
Vi vil arbejder med madlavning, som du har brug for, hvordan du udvikler dine egen opskrifter. 
Cleanse kost og mindbody program vil styrke krop og sind.

Transformative værktøjer

Vi vil omhyggelig navigere din vej til en powerfuld plantebaseret version for dig. Krops- og hjertebevidsthed vil give dig det link, der skal til for at opleve din unikke forbindelse til dig, din krop, dit sind og din sjæl. Vi går i dybden omkring forholdet til mad og arbejder med hvordan du integrerer bevidsthed, intuition og kreativitet til din madlavning samt træne mindfulspisning.
Vi vil gennemgå forskellige træningsmetoder, der understøtter afgiftningen med energiøvelser.
Der vil være mulighed for at blive guided i meditation efter retreatet, som kan hjælpe til at vedligeholde fordybelse og ro. 

Jeg vil dele min viden og lære dig, hvordan du kombinerer mindful øvelser med frisk mad og eliksirer fra Moder Naturs powerfulde spisekammer.

Hvordan du gør, så du forøger kroppens energi frekvens, som du aldrig troede kunne ske ...

En holistisk og kreativ vej, 
hvor du genskaber en autentisk kærlig forhold til mad og livet. 

Det her vil forandre din krop og dit sind.

Simonne Holm

Hej, jeg hedder Simonne Holm

Jeg har designet Alkaline Cleanse & Heal for kvinder, fordi jeg tror, at vi kan hjælpe hinanden 
med vores medfødte feminine visdom og heale i fællesskabet

I 2012 lærte jeg om planternes helende kraft og en livsstil, der transformerede min krop til vitalitet, styrke og en vedvarende sund krop.

Mine sundhedsudfordringer med massive migræne anfald, allergi, vægt problemer samt sure opstød (reflux) var blevet en tilstand, som jeg troede jeg skulle leve med. Uden at vide det, led jeg af syreophobning, forgiftning, forstadie til diabetes og essentielle vitamin mangler, fordøjelsesproblemer og hormonelle problemer, som påvirkede mit bindevæv, brusk og led.

Jeg er taknemmelig for denne oplevelse, der førte mig pH-Miraklet og konceptet Alkaline Livsstil, hvor jeg lærte at heale min krop ved at aktivere kritiske selvhelbredende metoder og erfaret holistisk velvære visdom.

Det var en utrolig oplevelse at blive TRANSFORMERET - kun på 3 uger!
Jeg blev total forelsket I denne tilgang, ikke kun fordi det healede mig 100% men oplevelsen af denne transformation hvor både krop, sind og sjæl forenede sig med moder natur var virkelig livsbekræftende og gjorde mig total skarp på hvad vi har brug for og ikke har brug for!
Jeg blev min egen sundhedsheltinde og for første gang følte jeg en dyb sammenhæng mellem sind, krop og sjæl med forbindelse til Moder Natur. 
Ja, det var magisk - men naturligt!

Siden er jeg blevet en holistisk kok og har brugt mange timer i mit køkken for at underviser, lave mad demoer og serveret Alkaline gourmet måltider. Det er mig en stor glæde at lære folk i at navigere igennem det plantebaserede køkken og ændret deres livsstil med Alkaline madlavning.
Jeg glæder mig til at du bliver den næste, der vil opleve magien, når du spiser maden og de magiske eliksirer.
Jeg har afholdt 12 retreats og det er fantastisk at se folk forandre sig og hjælpe hinanden på denne transformerende rejse sammen med mit team og mine dygtige kollegaer, der er specialiseret inden for emner, der passer godt ind i dette retreat vil deltage som gæstelærere og løfte din sundhed til næste niveau!

Mentorship og undervisning, hvor du får de hemmelige tips til at opnå det næste trin til en bedre fysisk og mental sundhed. simpelt og hurtigt!

Daglige guide og praktisk råd, som jeg de sidste 10 år selv har erfaret og lært ved at følge forskere, biologer og læger og i den holistiske sundheds og ernæringsverden

Metoder og teknikker, som vil inspirerer dig til at håndtere stress, sult, mindset, vaner,
og simple tips til at forøge mentale sundhed
 

Alkaline Team

Sanne Larsen, er en del af Alkaline teamet, siden hun kom på et Alkaline Detox Retreat i 2018 og tabt sig 7 kilo. Hun har siden assisteret på Alkaline Livsstils-kursus.

Sanne vil hjælpe med at lave super mad og få alle deltagere engageret i madlavning.
Sanne arbejder også med kropsenergi, bevægelse og danseterapi, så det vil indgå et par morgen energiøvelser, som booster dit energiniveau og gennemgang i de Fem Elementer i forhold kroppens funktioner.  Du får en grundforståelse af, hvad de fem elementer er og hvilke muligheder, der er for at bringe endnu mere balance ind i livet.

Gæsteeksperter

Dygtige gæsteeksperter, der inspirerer og løfte din viden og sundhed til næste niveau!

Emilie Mogensen

Emilie arbejder med historier og programmer vi kører i automatgear og vil guide dig til, hvordan du kan transformere dem til at blive styrkende narrativer, der får dig i dit fulde potentiale.
Emilie vil lave en workshop om at kende sin madhistorie og omskrive dem for at skabe varig forandring i dit liv med hjælp til at med-skabe et nyt mindset! Varig forandring kommer altid indefra. 
Derfor arbejder hun med det hele menneske, for at balancere dit sind, din energi og din krop i takt med du tager nye valg og lærer at knus-elske dine nye madhistorier!     

Co-creator, Emilie Mogensen har 30 års erfaring med meditation og energiarbejde og har en ‘Masters in conscious business and entrepreneurship’ fra New York Universitet, hvor hun har trænet Mindfulness, Presencing og Emotionel Intelligens med verdens bedste og er certificeret i at finde vejen ind i folks projekter, via deres indre. 

Jane Borlev

Jane holder foredrag om, hvad kroppens hormonsystem betyder for vores sundhed, og hvordan balance i hormonerne kan forebygge symptomer og sygdomme.

På baggrund hendes egne erfaringer med flere forskellige sygdomme i bagagen vil hun fortælle om hvordan hun fik healet hendes krop.

PBA i ernæring og sundhed, NHT®-vejleder i naturlig hormonterapi. Underviser i giftfri livsstil.
COACHING og PROGRAM
Du får min bog “Få styr på din syre-base-balance”, hvor du kan lære alt om syre-base-balance i mad og krop og få opbygget din sundhed med de lækre basedannende opskrifter. Den vil hjælpe dig godt på vej til at ændre din livsstil. Suppleret med din individuelle kostplan skal du blot følge programmet trin for trin og opleve hvor nemt det er at vedligeholde din Alkaline livsstil!
Alle er forskellige og med forskellige behov og udfordringer.
At integrere nye vaner kan tage tid, det er vigtigt at tage det i dit eget tempo.
Sammen laver vi din personlige plan til at mestre dine mål. Her indgår kostplan, opskrifter og indkøbsliste.

Du vil få hjælp på din rejse

Retreatet inkluderer:

1:1 forberedelses program, designes 2-1 måneder før retreat, så du får mulighed for at omstille og vænne dig til kosten og den udrensende effekt. Det betyder at du allerede får dit 1:1 samtale op til 2 måneder før vi mødes på retreat.

4 nætter ophold inkluderet eget værelse, bad, sengetøj og håndklæder.

Alkaline pH-ernæring og udrensningsprogram med mål for at genskabe den optimale pH-balance.
Du vil nyde næringsrige, økologisk og biodynamisk høj-energirige måltider og drikke.

Madundervisning og maddemoer (ca. 2 timer dagligt), så du kan lave det, når du kommer hjem.
Din egen workbook 1:1.

Værktøj til at transformere dine historier og madhistorier til at blive styrkende narrativer, 
der får dig i dit fulde potentiale.

Foredrag om naturlig hormonterapi og vitaminguide.

Træning (ca. 1,5 time om dagen): Yogalates (pilates+ yoga), bækkenbund, energiøvelser, Qigong og  lymfetræning - soft niveau.

Meditation (30 min. om dagen).

Wellness behandling (Infrarødbehandling + mulighed for tilkøb af behandlinger efter behov).

Guidet vandretur og strandtur.

Masser af tid til at slappe af, få sovet ud og forbyde dig.

Vedligeholdelsesmateriale og support
Opskrifterne og mindbody program fra retreatet får du med hjem, så du kan fortsætte med øvelser og livgivende retter i din hverdag. Du får 7 ugers gratis medlemskab til Alkaline Livsstil Ekslusivt. 
Guide til at lave dine egen personlige livsstilplan, så du kan fortsætte det sunde liv, efter retreatet. 
Opfølgning med Heartfulness meditation over hele landet.

Retreat lokation
På Djursland, mellem Randers og Grenå. Vi opholder os på en stor herregård, hvor hestestalden er top renoveret med lejligheder, der hver har 4 værelser med eget toilet og bad, stue og køkken.
Ikke langt fra herregården finder du også frodig skov og Norddjurs skønne strande, som inviterer til gode gåture.
Adressen får du når du har købt dit retreat ophold.


“The future belongs to those 
who believe in the beauty 
of their dreams.”

 - Eleanor RooseveltLær hvordan du kommer af med syre og affaldsstoffer, der er ophobet i dit væv, knogler og blod.
Når det er gjort opnår du nemmere vægttab, flottere hud, mental klarhed og meget mere energi

Vi tager hensyn til, hvorvidt du ønsker eller ikke ønsker vægttab

Uanset dit behov, så vil du efter 3 dage sammen med os opleve
en overflod af energi, vitalitet og livsglæde

Vi sørger for, at du

 • Opbygger din krop med basisk, energirig næring – mad og vand
 • ​Ser med dine egne øjne, hvordan kroppen fungerer i forhold til syre-base-balancen.
 • ​Udrenser syrer og toxiner med yoga, acidosis-lymfe-massage, træning og infrarød sauna.
 • ​Får hænderne ned i mad, som er sundt og i øvrigt kan tilberedes guddommeligt lækkert, så du aldrig mere vil undvære det.
 • ​Får viden og inspiration til vedligeholdelse = forebyggelse
 • ​​Genskaber en krop i balance og et sind i ro
 • ​Får mentor i at fortsætte din ønskede livsstil
 • Får værktøjer, så du holder dig motiveret og bliver din egen sundhedshelt!
 • ​Vi tager hensyn til, hvorvidt du ønsker eller ikke ønsker vægttab
 • ​6 ugers online program med sunde og lækre opskrifter samt madplan og indkøbliste (værdi 900,-)
"The Secret of Getting the Best Results for Your Small Business Is Joining the Inner Circle."
Russell Brunson

I dag, hvor jeg er 60 år, føler jeg mig yngre og stærkere, end da jeg var 40 år.

Jeg vil dele min viden og lære dig, hvordan du kombinerer mindful øvelser med frisk mad og eliksirer fra Moder Naturs powerfulde spisekammer.
En overraskende simpel vej til mad og krops frihed, så du genskaber en autentisk kærlig forhold til mad og livet. 

Hvordan du gør, så du forøger kroppens energi niveau, som du aldrig troede kunne ske ...

Det her vil forandre din krop og dit sind.

Cleanse og Heal er en holistisk tilgang, hvor krop, sind og hjerte, genskaber harmoni og balance mellem hele dig, maden og naturen!

Simonne Holm

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål >>>

Onsdag
Ankomst fra, kl.13.00
Velkomst i grupper fra kl.15.00
Aftensmad kl.18.00

Torsdag & lørdag
Dagens program fra
Kl. 07.30-20.00
Pause i løbet af dagen

Søndag
Dagens program fra kl. 08.00
Tjek ud kl.14.00

En typisk dag:
Smoothies og energiøvelse
Energirig morgenmad
Madlavning
Infrarød sauna, gåture eller strandtur
Snacks
Foredrag
Healende Alkaline frokost
Mind/body øvelser
Fritid
Maddemo
Nærende aftensmad
Workshop

Hvad der sker når du har købt dit retreat

Når du har købt dit Alkaline Cleanse Retreat får du et opkald fra mig. Vi snakker om dine behov og ønsker.
2 uger før retreat starter, får du dit eget forberedelses program og materiale, så du kan begynde trappe op til de 5 intense dage. 
Du skal udrense og opbygge din krop efter et program, som du følger over 8 dage, hvoraf de 6 dage, gør vi sammen her. Derefter kommer du på et 7 ugers online Alkaline Livsstils program.
Et komplet gennemarbejdet program, som fører til vedvarende sundhed.
Alt dit materiale har du adgang til på dit medlemsside.

Hvad andre kursisterne siger:
Kære Simonne

Det går rigtig godt her. Jeg dumpede ganske vist igennem min sunde stil i går aftes og spiste dels for meget (kartofler, som jeg elsker) og dels sukker. Derfor er jeg også lidt oppustet her til morgen.
MEN jeg kommer op på hesten igen idag, for jeg har haft det helt fantastisk godt i den forgangne uge: lethed i kroppen og - dermed - overskud både fysisk og humørmæssigt. Podagraen og eksemen er der naturligvis ikke ændret endnu - men jeg er sikker på at der sker noget i løbet af september!!!
Takket være din inspiration har jeg ændret mange ting i min dagligdag:
Jeg tager olie hver morgen (på trods af smagen - men jeg forestiller mig, at der løber sundhed ned gennem spiserøret og det hjælper lidt :-)
Jeg drikker - tilnærmelsesvist - 3 liter kande-vand dagligt
Jeg er helt forelsket i min nye Vitamix, og den laver dagligt skøn mad til mig - elsker den konsistens, den kan frembringe og har fundet ud af, at grønsagssupper er nemme at variere.
Jeg har købt et lager af økologiske grønsager, som befinder sig i kasse udenfor døren
Jeg har ryddet op i, hvilke “sager” der er i køkken skuffer og skabe - og smidt ud!
Og nyindrettet køkkenet i det hele taget!
Jeg overvejer at komme igen på et detox-kursus - dog nok ikke allerede i oktober.


Kærlig hilsen - og tak
Per Rasmussen,  ÅrhusKære Simonne

Er stadig høj efter et fantastisk ophold hos Simonne på Alkaline Institute.

Forud var gået 5 dage med forberedelse. Faldt i med sukker et par gange, men ellers gik det godt. Da jeg kom til Virklund, var jeg stadig træt og energiforladt, som jeg har været, siden min gigt debuterede for 10 år siden,  6 kg for meget på sidebenene,  og havde ondt i mine gigtramte led.

Efter hjemkomsten har jeg levet efter principperne på nær et par "uheld" med sukker. Drikker basisk vand, nyder de lækre juicer, smoothies og supper, og tager de anbefalede tilskud.

Her 10 dage efter har jeg meget mere energi, har tabt knap 4 kg, og har betydeligt mindre ondt i kroppen end tidligere. Det har været en hektisk uge efter kurset, men jeg har klaret det - været glad og energifyldt uden at blive udtrættet , som jeg plejer.

Kærlig hilsen Helen  Asmussen, ÅrhusKære Simonne.
Jeg er meget glad for at have været på basisk weekend og deltaget i aftes på jeres event. Jeg har lært meget, som har ligget og ventet på at blive en del af mit liv.
Du er kreativ, fantastisk til at motivere, inspirere og et super godt billede på, at det nytter, at ændre livsstil. Samtidig er du et meget kærligt og omsorgsfuldt menneske.
Af HJERTET TAK SIMONNE.
Birgit Ethelberg, ÅrhusI weekenden var jeg på 2,5 dage basisk detox retreat. Mine forventninger til dagene var at jeg ville komme hjem med inspiration til basiske smooties, supper og juicer, som kunne hjælpe mig i gang med en basisk livsstil. Mine forventninger blev opfyldt til fulde og meget mere til.

Weekenden var ren selvforkælelse, med super lækre retter, som vi selv var med til at lave, under kyndig vejledning fra Simonne. Massage og infrarødsauna var bare med til at øge nydelsen og følelsen af at gøre noget godt for mig selv og min krop. Åndedrætsøvelser og let træning samt dejlige meditationer, gav helheden når det gælder en sund livsstil. Hele pakken på en gang.
Jeg er nu rustet til at videre føre, det jeg har lært ud i livet, med en bonus af energi og boblende glæde i krop og sjæl. Mødet med de andre kursister, på en fælles mission var bare med til at gøre det endnu bedre. 
Min krop siger tak – jeg siger tak fra hjertet, Maj Westphal. København"Kære Simonne —så svært at sætte ord på den taknemmelighed jeg føler, efter 3 intense dage, hvor din ildhu, glæde og enkle tilgang til at spise efter hjertet med sund fornuft, har givet mig.
Det har været et indspark for mig til et nyt og rigere liv —min sjæl fryder sig og kroppen glæder sig —TAK ❤️"
Vita Holst, ÅlborgKære Simonne
Jeg har deltaget i Simones 3 dages Retreat, hvor Simone øste af sin store viden omkring velsmagende basisk mad. Det var et godt kursus forløb, hvor der blev renset ud på alle planer både via massage, sauna, Yoga og meditation.
Jeg kan varmt anbefaler kurset til andre, der har brug for et sundheds boost.

Med venlig hilsen, Tove, Herning
Hej Simonne
Jeg ved meget om kroppen, sund kost og øko mad…
Men, for mig har 3 dags Basisk Retreat samlet min viden – helt fra anatomiens teori om cellernes fantastiske funktion i vores krop – til følelsesmæssig begejstring og sårbarhed – til tankens forståelse og accept af, hvad der er bedst for mig…
At jeg nu på celle plan, via kosten, er en bedre version af mig…
Tak for dit gode arbejde Simonne og jeg vil meget gerne sprede det basiske budskab…! ♻️☀️
Lærke Velden, Vejle


Hej Simonne.
Det ser godt ud med de dejlige grøntsager Jeg har en god historie som jeg vil dele med dig. Efter jeg fik konstateret diabetes i nov. Har jeg lige været hos lægen fik ros fordi mine tal var fiñe og jeg har tabt 7,5 kg .er stoppet med min medicin for diabetes af egen beslutning fordi jeg selv bestemmer over mit liv. Resultaterne er pga.motion omlægning af kost og det boost du har givet mig
Kh Else Svendsen, SilkeborgKære Simonne.
Mange tak for en meget inspirerende og udbytterig weekend.
Jeg nød at lære nye opskrifter og lave vegetarisk mad i et hyggeligt fællesskab og få udbygget min viden om det at leve mere basisk i hverdagen.
Du har en stor teoretisk viden, som du øser af. I køkkenet har du en umiddelbar, ikke fanatisk og eksperimenterende tilgang plus en smittende kærlighed til det at tilberede mad af levende føde.
Kh Lisbeth langkjær, Randers

Kære Simonne.
Tusind tak for tre skønne, inspirerende og livgivende dage. De har kickstartet vores liv på ny, og vi er nu godt på vej mod et liv med mærkbart mere energi og stærkere immunforsvar. – Og snart følger resten af familien med! Du har gjort det enkelt og overskueligt at implementere det basiske køkken i en travl hverdag, og nu kan vores kroppe slet ikke undvære det.
Kærlig hilsen
Margit og Kristina Bundgaard, Silkeborg og Skive

Kære Simone,
TAK for en go og lærerrig weekend. Jeg kørte hjem med masser af inspiration. Det var supert at være med i køkkenet og hakke, skære, blende og se, hvordan alle mulige grønne sager blev forvandlet til lækker mad!! Det var også meget givende at deltage i BWO træningen, vejrtrækningsøvelser og Heartfulness meditation.
Mine allerbedste anbefalinger,
Kærlig hilsen Kirsten Ehmsen, København
Det har været en super hyggelig weekend, jeg kan rigtig godt lide dig og din energi – jeg vender tilbage på et tidspunkt.
Knus fra Lis, Djursland


“Jeg har aldrig været særlig begejstret eller vedholdende med min træning, men har virkelig fundet noget godt hos Simonne! Jeg fornemmer en ny smidighed og styrke og en øget energi i hverdagen efter jeg startede med lymfe-træningen. Det er blide og rolige øvelser, der virkelig arbejder til bunds i musklerne, og man får sved på panden. Den udrensende del underbygger min livsstil med sund kost og meditation i dagligdagen, en god holistisk træning. At Simonne er en skøn kvinde, der formår at få os til at grine og føle os seje, er jo bare en ekstra bonus. Jeg kan på det varmeste anbefale træning hos Simonne, der også guider om kost og livstil sideløbende, så man får en masse viden samtiddig. God body – mind – soul træning.”
Emilie Ventujol, designer og iværksætter, Ry


“Jeg har deltaget på Simonne Holms Alkaline startpakke og træningsforløb. 3 uger med intens træning, smoothies, PH-måling m.m. Jeg har længe søgt efter en træningsform, som tog fat i mit lymfesystem, udover musklerne. Jeg slog derfor straks til, da Simonne annoncerede Alkaline forløbet.
Der har været effekt at registrere fra dag et. Som at få kick-startet – ikke kun mit lymfesystem – men hele kroppen. Ømhed? Ja, men en god ømhed! Tegn på at der er “bid”, og at kroppen gennemarbejdes på en for mig super måde, i et godt tempo og med smil og godt humør.
Jeg fortsætter med træningen, og har derudover fået gode tips med mig ift. smoothies og syre/base balancen. Alle disse dele, som for mig hænger sammen med et optimalt velbefindende. Jeg foreslår helt bestemt, at DU melder dig til Alkaline startpakken!
Dorte Vinkel-Clausen, Silkeborg"Hej Simone,
Først vil jeg sige at du er en dejlig og positiv kvinde at være sammen med og når du så samtidig tager en med på en lærerig og brugbar rejse ind i en ny verden omkring vores kost, så er der kun at sige, perfekt arbejde, og at min smoothies til i aften og i morgen tidlig er nu på plads, tak for 2 inspirerende dage som jeg vil bruge fremover."  

Erik Fisker 
Hej Simonne 
Mad fra ALKALINE er helt speciel dejlig, synes jeg, og det var en dejlig oplevelse at være på dit kursus. Hele din tilgang, din måde at undervise på og give faglig viden, er guld værd.
Elsker dine opskrifter på kurset og super skøn overnatning og dukkert ved Thorsø i Silkeborg! 
Ja jeg er så godt igennem ialt 14 dage med basisk grønt efter VOKS Princippet. 
Kurset var en kickstart og jeg var top motiveret og startede blidt op droppede kaffe sukker mælkeprodukter korn og kød - og ind på Madlisten kom de skønneste grønsager olier nødder og salt.
Mine detox symptomer var til at leve og kun lidt i starten da de viste sig jeg ikke drak nok vand, så efter 3 l vand dagligt forsvandt problemet.
Jeg har spist flere bladsellerier end nogensinde og har slæbt grønsager hjem og har leget i køkkenet - så sjovt
Har kun lyst til grønsager Nu!
Tog en fiskedelle og rugbrød i går men i dag blev det suppe og smoothie igen.
Det er så skønt og min krop elsker det!
Jeg havde tabt 3,5 kg men det bedste der er sket er at mit forhøjede blodtryk har normaliseret sig !! Jeg er så glad, holder naturligvis øje om det ryger op igen !
Men det er virkelig dejlig at være fri for medicin.
Min lichen Sclerosus Holder sig også stadig væk.
Så nu skal min slidgigt have god tid så håber jeg også det vil bygge op igen og blive smertefrit - det satser jeg på. Min hud mit hår og mine øjne stråler og min energi er tip top. 
Kh Hanne Munk Kure, skagen

Kære Simone
Tusind tak for en fantastisk inspirerende og dejlig dag med skøn mad og super lærerig -
kunne næsten ikke vente med at komme igang - din undervisning er god og mega spændende - tak 🍀"

Kærlig hilsen
en glad kursist , Gunhild Nielsen

" Kære Simonne. 
Tusind tak for nogle dejlige dage i dit selskab. 
Jeg er meget inspireret, og har her til morgen lavet en dejlig juice til min mand og jeg.  Hans er heldigvis også interesseret i at forbedre sit liv på denne måde. ( 82 og knæopereret)  
Jeg lavede vandtesten m alm postevand og mit eget basevand. 
Vi juicede frisk spinat, blegselleri, ruccola, en lille agurk og 5 små tomater og 1/2 citron. 
Lidt salt og olie i/ frisk og dejlig.  
Derefter basevand m din salt og 2 dråber klorofyl i maven virker godt. 
Laver suppe i aften, og går en glad tur.  
Har læst om baggrunden for dit skifte. Godt gået. .."

Kærlig hilsen, Amahlie Friss, Sjælland

Hej Simone og Sanne
I er da Godt nok hurtige - tak for opskrifterne de første er allerede gentaget. Og min kære mand er begejstret. 
Lidt feedback på kurset:
Jeg oplever at jeg blev provokeret, inspireret og motiveret. Sammenlagt et veltilpasset spark i røven! Og det er hvad jeg gerne ville. Der var megen ny viden, og den jeg havde fik jeg konkretiseret. For mig personligt var det super at vi var et lille hold - det passer godt til mig. 
Du efterlyser om der er noget du kunne have gjort anderledes - det har jeg ikke nogen bud på, synes at du / i er meget kompetente og så er i begge to passionerede omkring emnet og er det med den i nu er - så jeg oplever at jeg har fået den ægte vare - tak for det."

Kærlig hilsen, Annelie Winkel, Sønderborg

"Kære Simone 
Først tusind tak for en fantastisk weekend og din dejlige måde at undervise på. Det var spændende og vi fik rigtig meget med hjem til at arbejde videre på.
Du gjorde det så godt, så man kan “høre” dine gode råd hele tiden. 
Kærlig hilsen, Bente Frederiksen, Ålborg
"Kære Simone 
Det er mig der takker for 2 fantastiske lærerige dag- en ny verden åbnede sig for mig omkring den plantebaseret kost. 
Har levet ca 90 -95 % af plantebaseret kost lige siden og det gør min mave- tarm og hele min krop så godt. Følelsen af alt det grønne i min krop gør mig glad og jeg mærker at jeg virkelig gør noget godt for mig selv. Har slet ikke haft trang til kød- brød eller søde sager. 
Har bevidst valgt at spise fisk 2 gange og lidt cultura den sidste uge......fordi jeg er vild med det.
Og får jeg på et tidspunkt lyst til kylling eller andet kød på et tidspunkt spiser jeg det. 
Jeg prøver at følge VOKS kuren ang vand- smoothier/ juice og derudover er alle mine måltider plantebaseret. Det er sjovt og spændende. 
Er så glad for alt hvad du har lært mig i køkkenet og bruger daglig din bog som info og inspiration.  
Kærlig hilsen, Mona Gerth, Vejle
"Kære Simone 
Jeg vil bare lige sige tusind tak for dit kursus og de fantastiske opskrifter. Jeg har taget kosttilskudene og spist mest basisk - efter 17 dage gik min krop af sig selv i faste, jeg havde kvalme og kunne ikke få en bid ned. Drak masser af vand og urtete... Så er kiloene raslet af, jeg har indtil nu tabt 10 kilo efter vores kursus for 1½ måned siden (november 2019). Min fasteperiode varede 9 dage, så forsvandt kvalmen og appetitten kom tilbage. Jeg har spist 2 liter olivenolie i de 1½ måned, og masser af grønsager osv. 
Det er fuldstændig fantastisk - jeg spiser sund mad, har fået min 'gamle slanke krop' tilbage 😉. 
Kærlig hilsen Joan Rytter, Kolding
"Hej Simonne

Tak for links, opskrifter og ikke mindst en super weekend. Jeg er blevet meget inspireret og har allerede fået lavet bønnebøffer og grønne smoothies😊👍🏼

Herligt du åbner dit hjem og hjerte op for os kursister. Der er en hjemlig og tryg atmosfære i dit hyggelige hjem. Det virker intenst og rart, at vi kun er 6 personer på livsstilskurset. 
Dejligt med variationen mellem teori og praksis, mellem snak, meditation og madlavning. 
Jeg kan godt lide din personlighed, og jeg har fået lyst til at ændre vaner og livsstil... også på hjemmefronten😀.
1000 tak 💛"

Kærlig hilsen 
Susie Kristensen, Vejle
"Jeg var på kursus hos dig 6.-7. December. 
Kurset levede fuldt ud op til mine forventninger, og jeg har lært en masse. Blev meget inspireret ift madlavning på en anden måde. Jeg har købt mig en vitamix blender og laver grøn smoothie hver dag, samt laver dressinger og supper. Er også begyndt at spire selv. Købte kande hos dig som sænker pH værdi og jeg kan slet ikke undvære den. 
Jeg lever meget sundere i dag og jeg har fået mere energi 😊
Jeg savnede ikke noget på kurset og jeg kan absolut anbefale kurset til andre. 
Kærlig hilsen 
Mvh Åse Sloth, Vejle
"Jeg deltog i Simonnes kursus, idet jeg søgte noget, der kunne afhjælpe et ustabilt blodsukker, hjælpe på lavt stofskifte og i det hele taget give kroppen et boost. 
Det fik jeg. Spændende retter, smoothies og dessert. Dejlige omgivelser, søde mennesker og en super energi. Der blev hakket og snittet. Kogt, stegt, smagt til og vurderet og ikke mindst serveret - de dejligste retter med tilbehør. 
Super inspirerende kursus. 
Gerthie Elsen, Tinglev
"Tusind tak for et helt igennem super inspirerende  kursus.
Vi (min mand og mig) er i fuld gang med dine skønne
velsmagende supper og smoothies.
Der ud over, så har det allerede bredt sig til min søster og svoger, som
har kastet sig over din bog, og nu også er i fuld gang.
Kan anbefale alle at bruge en weekend med dig, Simone".
Mange hilsner fra
Hanne Maria Tarp, Svendborg
"Det har været meget givende at være med og givet god inspiration. Spændende at møde de andre og høre om deres liv og hvad, det indebærer. Det sætter jo ens eget liv i perspektiv".
Sanne Larsen, Ebeltoft
"Synes, du havde en rigtig god måde, at undervise på, og små intime hold, gør det hele hyggeligere, mere overskueligt og rart.
Det var rart, at du gav dig tid til at svare på vores spørgsmål.
Vi bruger opskrifterne, som supplement og som andet og sundere tilbehør, men samtidig er det svært, at omlægge hele sin kost, men vi spiser, sundere, men stadig ret traditionelt.
Brian er rigtig god til at spise en gazpacho smoothies start hver morgen, som morgenmad.  
Broccolisuppen er vi rigtig glade for, har spist den flere gange, og ligeledes serveret den for gæster, som synes, den var lækker.
Det var rart, at du gav dig tid til at svare på vores spørgsmål. Du er meget lyttende og følende, mht. hver enkelt deltager.
Meditationsøvelsen vi lavede, da vi talte om Brians’ stress, virkede godt på Brian, og var et ekstra
positivt plus"
Anne-marie og Brian Greffel, Århus
”Jeg fik Alkaline Livsstils-Kursus i gave fra min kone.
På kurset hos Simonne lavede vi lækker og inspirerende mad og jeg fik løbende coaching om bla. vigtigheden at indtage sundt morgenmad.
Jeg er nu for første gang i mit liv begyndt at spise morgenmad, en basisk smoothie så jeg drikker nu min morgenmad.
Det har givet mig mere energi!
Desuden er jeg blevet motiveret til at lave plantebaseret mad 5-6 gange om ugen til min familie.
Endnu engang tak for et rigtig godt kursus”.
Kurt Lund Nielse, Silkeborg
“Jeg har deltaget på Simonne Holms Livstilskursus 18.-19. jan. 2019. Jeg havde brug for at ændre min kost og levevis, da jeg har døjet med kronisk forstoppelse og træthed i muskler og led gennem mindst 1½ år. De to dage i Simonnes køkken var vildt inspirerende og jeg har levet alkaline i mit eget hjem siden. Når jeg er i byen spiser jeg det bedste af det der serveres og har det fint med det.

Jeg er meget glad for at have deltaget i kurset, da jeg fra første dag herhjemme har haft et afslappet forhold til hvilke blandinger jeg laver af hhv. juice, smoothies og supper. Jeg har brugt PH-tabellen til at vælge indhold, mere end jeg har brugt selve opskrifterne. Jeg har fået mod på at lave de små lækre tilbehør som pesto og saucer, de giver en dejlig smag til næsten alt. Grundprincipper som kort stegetid, kort kogetid mv. blev fint introduceret på kurset, så det er nemt at gå til fremover. For mig gælder det om at have de rigeligt med grøntsager mv. i huset, så er det en fornøjelse og nemt at leve basisk.
Resultatet er at jeg har fået mere energi og ikke er forstoppet mere. SKØNT.
Ud over kosten er jeg blevet mere bevidst om åndedrættets funktion for mit velbefindende. TAK.”
Marianne Troelsgaard, Brædstrup
“Først og fremmest mange TAK for et super inspirerende mad-kursus for 14 dage siden (2. og 3. nov.) hos dig. Det kickstartede mig total, så jeg fortsatte de følgende 3 dage med grønne juicer, smoothies og supper (som du foreslog) og føler nu at det bare ”kører” godt inspireret af bogen og de opskrifter vi brugte, der er smidt 3 kilo og kroppen er allerede mere let og energisk og leddegigt-smerterne er til at håndtere uden smertestillende”.
– Else, (diagn. Leddegigt i 2009)
“Min mand og jeg er altid på udkig efter inspiration til en bedre livsstil og helbred. Vi har prøvet mange ting som vi godt kunne lide, men desværre ikke har kunnet holde fast i i dagligdagen. Efter Simonnes kursus som var enormt interessant og inspirerende har vi formået at ændre det. Vi er i fuld gang med at udskifte dårlige madvaner med sunde alternativer. Det der har overrasket mig mest er hvor lækkert maden smager og hvor meget jeg nyder at se alle de farver på min tallerken. Jeg kan højt anbefale at man prøver kurset.”
– Yvonn Larsen, Silkeborg
© Copyright 2023 - All Rights Reserved, Alkaline Institute