Forny din livsstil med sunde kostvaner og simple øvelser

ONLINE

Alkaline kostprogram med 7 dages komplet madplan og lækre opskrifter, madvideoer, så det bliver nemt og overskueligt at komme i sunde vaner. Start når du vil og følg programmet i dit eget tempo!

Se mere her

2 dages intensiv ONLINE-LIVE madlavnings-kursus samt coaching, hvor jeg vil undervise dig i Alkaline madlavning fra mit køkken.

Se mere her

Lær hvordan du laver smoothies, der booster din syre-base-balance, så du reducerer inflammation og forebygger livsstilssygdomme. De er er super sunde og velsmagende.

KURSUS & RETREATS

Alkaline livsstilskursus er et madlavnings- og livsstilskursus, hvor du lære at lave lækker og sund mad lige fra simple til kulinariske retter i 2 eller 3 dage.

Se mere her

Alkaline livsstils retreat er et udrensningsophold, hvor du vejledes i at genskabe balance i kroppen med kost og bevægelse. Du vil fordybe dig i 5 dage med professionelle livsstilseksperter.

Se mere her 

 

 

ReShape Your Body er et træningsprogram, der effektiv booster lymfesystemet og giver hurtig fedtforbrænding. Træn her 2 gange om ugen og få program med hjem og træn kun 7 minutter hver dag!

Se mere her >>>