Forny din livsstil med sunde kostvaner, simple øvelser og guide til de essentielle kosttilskud, der booster kroppen og hjernen

ONLINE

Alkaline kostprogram med 7 dages komplet madplan og lækre opskrifter, madvideoer, så det bliver nemt og overskueligt at komme i sunde vaner. Start når du vil og følg programmet i dit eget tempo!

Se mere her

2 dages intensiv ONLINE-LIVE madlavnings-kursus samt coaching, hvor jeg vil undervise dig i Alkaline madlavning fra mit køkken.

Se mere her

Lær hvordan du laver smoothies, der booster din syre-base-balance, så du reducerer inflammation og forebygger livsstilssygdomme. De er er super sunde og velsmagende.

KURSUS & RETREATS

Alkaline livsstilskursus er et madlavnings- og livsstilskursus, hvor du lære at lave lækker og sund mad lige fra simple til kulinariske retter i 2 eller 3 dage.

Se mere her

Alkaline livsstils retreat er et udrensningsophold, hvor du vejledes i at genskabe balance i kroppen med kost og bevægelse. Du vil fordybe dig i 5 dage med professionelle livsstilseksperter.

Se mere her 

 

 

ReShape Your Body er et træningsprogram, der effektiv booster lymfesystemet og giver hurtig fedtforbrænding. En kombination af martial arts, pilates og dans. Træn her 2 gange om ugen og få program med hjem og træn kun 7 minutter hver dag!

Se mere her >>>