PRESSEMEDDELELSE april 2019

2. udgave AF SIMONNE HOLM, Alkaline Institute
1.
udgave juni 2018

Genre: Videnskabeligt baseret fagbog med madopskrifter o.a. – Sund Livsstil – 224 s. Hard back

 

“Få styr på din
SYRE-BASE-BALANCE
Den hurtigste vej til vedvarende sundhed”

 

Bogens indhold er omfangsrigt, dybdegående, og den tager sit afsæt i Simonne Holms vej fra en syg og træt krop til et godt liv fuld af skønhed, energi og vitalitet.

 

Indledningsvist introduceres læseren i et velskrevet og let forståeligt afsnit til Simonnes baggrund for at skrive denne bog til NEW BIOLOGY – konceptets fokus på vigtigheden af en syre-base-afstemt livstil i vores madlavning. Dette som vejen frem mod potentiel såvel forebyggelse som helbredelse af en lang række af de mest kendte folkesygdomme i vort samfund idag.

 

Læseren guides i de følgende 3 afsnit systematisk, grundigt og overskueligt igennem udførlige vejledninger i og beskrivelser af, hvordan man med få midler og værktøjer kan komme i gang at integrere en supersund, enkel, plantebaseret levevis i sin dagligdag. Et bredt udvalg af Simonne Holms egne foretrukne opskrifter på lækre og velsmagende smoothies, juicer, supper, dressinger, tilbehør, desserter og andre madretter for den næringsrige og sunde livsstil, beskrives og forklares udførligt, smukt flankeret af elegante og delikate fotos. Dette forstærker Simonne Holms passionerede mission om at ville gøre ’grøn livsstil’ lettilgængelig for os alle i vores daglige, helt almindelige husholdning.

 

Simonne Holm afrunder i sit holistiske syn på ’det gode liv’ ved både at opsummere indbegrebet af Alkaline –madlavning og ved at beskrive de spirituelle og meditative aspekter, der naturligt relaterer sig til Alkaline livsstil.


 

 

”Sundhed er, at man skal have det godt, og at alt fungerer som det skal. Det betyder også, at hver eneste celle har det godt, og her spiller syre-base-balancen en stor rolle. Vi har det bedst og fungerer bedst, når vi sørger for, at vi er naturligt basiske. Det er svært med et moderne kostvalg, der er præget af sukker, kød og tilsætningsstoffer. Vi skal have langt flere grønsager, og maden skal laves fra bunden af naturlige fødevarer af god kvalitet.
Bogen fortæller os hvorfor, det er vigtigt, og er fyldt med gode opskrifter”.
Carsten Vagn-Hansen, læge og sundhedskonsulent


”Lækker, enkel og lige til køkkenbordet ….. let at gå til med forståelig forklaring på syre-base balancen, og hvad det betyder for krop, sind og sjæl. Jeg er vild med Simonne’s opskrifter, mundvandet løber allerede, for er der nogen, som kan lave lækker basedannende mad, så det smager godt, så er det Simonne. Hop ud i det, lad dig inspirere af de lækre billeder og gå i gang – du er holdt godt i hånden med denne perle.”
Pernille Knudtzon, speciallæge i Almen Medicin

Simonne Holm

Plantebaseret kok
Alkaline livsstilscoach med speciale i syre-base-balance i mad og krop. (pH Miracle®USA)

Mind-body instruktør, 2000

Fotograf 1998, NYC

Indehaver af Alkaline Institute