Ny bog ”Få styr på din syre-base-balance” 

kan blive din guide til mere vitalitet – og et liv med mere grønt og en håndfuld kærlighed!

 • Vidste du, at kroppen er basisk i design?

  Viden og teori baseret på New Biology, alt om pH i mad og krop, så du forstår, hvordan kroppen fungerer i forhold til din mad og din livsstil. Lær at navigere rundt i det plantebaserede univers med 80-20% princippet. Efter kort tid vil du opleve, at  den sunde vej er super enkel, og at den kan ændre dit liv!

 • Vidste du, at basisk mad er lækkert og nærende?

  Bogen er fyldt med nemme 185 sunde opskrifter, som har en basedannende effekt for kroppen. Opskrifter på smoothies-, juicer-, supper- og lette madretter, der er rige på næring, der kan balancere vægten, kontrollere blodsukkeret, forbedre fordøjelsen, nedsætte inflammation, øge energiniveauet og booste immunforsvaret.

 • Vidste du, at sund livsstil er vejen til mere energi, ro og glæde?

  Basisk livstil har en holistisk tilgang til sundhed. I bogen finder du livsstilsguide, som hjælper dig med at blive motiveret til afstresning, bevægelse og fordybelse i hverdagen. Denne vej er naturlig, hvor du følger dit hjerte, der kan ændre dit liv. Sund livsstil giver dig mere energi, nemmere vægttab, mindre stress og mere velvære!
  Bliv inspireret og tag ansvar for dit liv!

Køb bogen nu!

★★★★★

Hej Simonne
Vi har, med stor fornøjelse, læst hele din bog. Og er i fuld gang med at omlægge diverse vaner i familien. Meget interessant ????

Venlig hilsen Kai Smith


“En intet mindre fantastisk bog omkring vigtigheden i den rette syre/base balance i kroppen. Heri beskriver Simonne på bedste vis hvordan man på en let måde kan skabe denne balance med både livstil og nemme opskrifter. Kan på det varmeste anbefale denne bog som enhver burde have liggende hvis man er interesseret i at leve i harmoni med krop og sjæl 🙂   Maggie”


“En rigtig spændende og inspirerende bog. Den giver en god grundviden om basisk kost på en let og overskuelig måde, og med mange dejlige opskrifter og billeder, ikke kun på de traditionelle ting som fx. supper og smoothies, men der er også opskrifter på desserter, dip og snacks. Simonne forstår at trylle i et køkken, og kan gøre en ellers kedelig broccolisuppe spændende. Kan kun anbefale bogen 🙂 ”

Birthe E


Når du vil ændre din kost og livsstil, er denne bog enestående inspirerende til at holde motivationen. Den er en let og forståelig indgang til at gå fra Rød til Grøn madstil
Grethe Tind, Sygeplejeske.


Kære Simonne

Tillykke med bogudgivelsen. Den kan du godt være stolt af. Bogen er både i sin form og i sit indhold i topklasse.
Mvh, Henning

TUSINDE TAK FOR DEN FANTASTISK SMUKKE BOG, jeg var lige ved at spise den, TILLYKKE, den kan du godt være rigtig stolt af.
Kærligst fra Signe Rømer

I denne bog finder du:

 1. Viden om syre-base – forklaret så klart og enkelt som muligt. Hvordan kroppen opbygges er den vigtigste faktor i basisk livsstil.
 2. Hjælp til “at detoxe” dit køkken, organisere dine indkøb og din madlavning.
 3. Tips til at få værktøjer, du har brug for til at komme i gang med basisk mad og livsstil.
 4. Mine ynglingsopskrifter, som er lette at lave.

Jeg ved, at du har brug for:

 • En plan, hvis du vil gøre det rigtigt.
 • Nogle ideer til, om hvor du skal begynde og hvad du skal gøre for langsigtede ændringer.
 • Viden om hvad den mad, du indtager, gør for dig.
 • Et program, som er baseret på undervisning, videnskab og forståelse for helheden.

Alle de sunde opskrifter i bogen vil hjælpe dig til at opnå bedre sundhed.

Blot med ét stort glas superbasisk smoothie eller juice dagligt kan du få mere energi, forbedre din fordøjelse, få et lettere vægttab og samtidig få både de mineraler og fibre, din krop har brug for og derved opnå en bedre syre-base-balance i din krop.

Bare prøv, og mærk for dig selv, hvor hurtigt kan du lave en lækker næringsrig drik, der ikke alene booster din pH-balance, men også giver dig glæde og velvære!

Basiske smoothies og juicer lægger fundamentet til en sund krop.

For at opnå en optimal balance kan du supplere din vanlige mad med lækre og lette basiske salater, retter og saucer.

Det handler blot om at indtage super lækker næring så du opbygger kroppen hurtigt!

Jeg glæder mig til at viser dig, hvor nemt det kan gøres – selvom du har travlt.

Velkommen til det basiske sunde univers!

 

Køb bogen nu!

Min historie til vedvarende sundhed

Jeg er mor til 3 drenge (2 bonus). Min yngste søn var syg mere end 50% af hans tid. Jeg var hjemmegående og jeg havde stoppet min karriere inden for fotografi.

Min yngste søn og jeg var begge fysisk svage på hver vores måde. Hans dårlige immunforsvar gjorde ham sårbar. Mit eget immunforsvar var svækket. Jeg havde et seriøst problem.  Jeg døjede med voldsomme migræneanfald. Jeg blev voldsomt køresyg hver gang, jeg satte mig i en bil. Jeg havde smerter i muskler og led.  Jeg gik sukkerkold oftere og oftere og blev aldrig rigtig mæt, selvom jeg spiste “sundt”. Jeg fungerede ikke, og det var angstprovokerende. Samtidig slæbte jeg min søn til de forskellige henvisninger hos specialister, hvor løsningen var medicin. Stemmer i mig sagde NEJ! Selvom jeg fulgte alternative råd – med gode hensigter – blev intet bedre, hverken for mig eller for ham. Vi havde prøvet meget og skuffen var fuld af piller, vitaminer og dråber.

Måske ligner denne historie dig?

Heldigvis fandt jeg vejen til en sund livsstil, hvor jeg selv kunne tage vare på mig selv og hjælpe min søn.

Bagefter blev jeg certificeret alkaline coach, ekspert i syre-base-balance. Jeg blev undervist af en pioner, verdens førende forsker inden for syre-og base-balance. Jeg elskede det! For mig giver det mening at leve i symbiose med naturen. Jeg lærte at blive min egen sundhedsekspert!

Alle bør vide, hvor nemt det er at genoprette en krop i ubalance – og at der er et håb forude, også selvom du er træt og syg.

Jeg grundlagde Alkaline Institute for at dele min viden og mine erfaringer på et professionelt plan. Jeg deltog i kurser inden for sundhed, og i 2016 besluttede jeg at studere på verdens bedste plante-baserede, kulinariske Academy for at opdatere min madkundskab og få endnu mere viden inden for ernæring og madlavning – jeg opdaterer stadig min viden.