HUD PLEJE, DER GENOPBYGGER CELLERNE – UDEN KEMI

 

Hudprodukt, som jeg bruger for at vedligeholde en sund hud.

Jeg vil dele mine personlige erfaringer med at opnå og opretholde en sund hud.

Jeg får ofte kommentarer, hvor folk siger “din hud er virkelig flot!”

Det er sandt, at min hud har fået en ekstra glød siden jeg begyndte på basisk kost men også siden jeg har brugt en ny hudpleje.

Min livsstil inkludere 3 produkter, som både booster og beskytter min krop.

Her får du info omkring mit hud gel og creme.

For at opnå smuk og sund hud er det vigtigt at pleje sin krop og indtage de rigtige fødevarer samt drikke nok vand. Jeg har opdaget, at en alkalisk kost har været afgørende for min hudtransformation. Ved at fjerne sure fødevarer og øge indtaget af alkaliske fødevarer har jeg set en markant forbedring i min hudtilstand.

Jeg vil gerne understrege, at dette ikke har været en hurtig og nem forvandling. Det har krævet tid og dedikation. Men det har været det hele værd, og det er grunden til, at jeg ønsker at dele mine erfaringer med dig. Jeg forstår, at ikke alle vil have råd til eller ønske at investere i alle de ting, som jeg vil nævne. Men uanset hvad, håber jeg, at mine råd og tips kan være til inspiration og hjælp for dig på din egen hudplejerejse.

Udover at jeg hydrerer ca. 2 liter rent og basisk vand om dagen og undgår de syredannende fødevarer, så bruger jeg en gel og creme, der er helt uden kemi.

Jeg tror, at mange undervurderer vigtigheden af hydrering.
Dehydrering påvirker fordøjelsen og afspejles på huden. En tør og rynket hud er ofte tegn på dehydrering.

Min hudpleje koster fra: kr. 310- pr. måned.

Selv i dag, 61-årig, lever jeg stadig efter mine alkaliske principper. Dog begyndte jeg at opleve brune pletter og for 1 år siden knopper og udslet omkring kæben, sandsynligvis på grund af en stressede periode i mit liv (Corona-situationen var bestemt ikke nem for mig). Jeg indså, at stress kan have en betydelig indvirkning på krop, især hormonelt og det påvirker også huden.

 Jeg har altid været forsigtig med at bruge cremer, da jeg tidligere oplevede allergiske reaktioner, selvom de er “rene” produkter. Ofte nøjedes jeg med at bruge koldpresset kokosolie, men det var ikke altid tilstrækkeligt.

Endelig har jeg fundet en hudpleje, der er så enkel som den kan være. Det er en hudpleje gel og en creme, der understøtter din hud ved hjælp af redox-signalteknologi.

Kommunikationen mellem cellerne er afgørende for sundheden i alle levende celler. Redox-molekyler er fundamentet for denne kommunikation, og det er præcis det, denne gel indeholder.

Vil du høre mere  gel og creme der er helt ren og genskaber sunde celler i huden, så tilmeld dig mit gratis webinar >>>

Den er fri for konserveringsmidler, parabener og allergener, og den tilstopper ikke porerne og dokumenteret af anerkendte laboratorier som Dermatest og Stephens.

Jeg har set så mange mennesker forandre deres udseende på kun 1-3 måneder med denne gel. Den helbreder huden, uanset om det drejer sig om acne, pletter, sår, rynker, dehydrering eller andet. For mange og især unge et det fantastisk at mærke en forandring  og få mere selvtillid takket være en flottere hud.

Her afslører jeg, hvad jeg gør, hvor meget det koster og hvor jeg har investeret, når det kommer til min hud.

Jeg erkender fuldt ud, at nogle af disse ting er investeringer. Uanset hvad, så er det her jeg sender folk til, når de spørge, hvordan min hud som den er.

Du kan deltage på mine gratis webinar, hvor jeg  fortæller mere min livsstils tips, hvordan jeg bruger mine uunværlige produkter her >>>

Hver måned holder jeg et gratis webinar.


Nogle af de links, jeg deler, er affiliatelinks, hvilket betyder, at jeg kan modtage en lille kommission, hvis du køber gennem disse links. Det koster dig dog ikke ekstra og det hjælper med at støtte mig og min blog. Jeg sætter virkelig pris på det! Derfor tilbyder jeg også gratis rådgiving omkring mine produkter her på denne blog., så tilmeld dig mi tlive webinar, hvor jeg vil fortælle mere og skriv endelig, hvis du har spørgsmål.