Spirituel velvære


Indlæg skrevet af d. 25. november 2023 I kategorien Heartfulness Meditation

Spirituel velvære

Meditation er idag anerkendt som værende et effektiv redskab til at opnå fred og reducere stres. Det bliver nemmere at fokusere og vælge det, som er rigtig for én selv. På denne måde udvikler vi vores bevidsthed, intuition og visdom, der bliver en guide i livets med- og modgangstider. Da meditation udvikler vores bevidsthed benyttes vores (medfødte evner) potentiale og vi bliver bedre til at være den, vi virkelig er og bliver nærværende.

Det er en fornøjelse at have haft muligheden for at praktisere Heartfulness Meditation i over 20 år. Siden da har min daglige praksis spillet en stor rolle i min kreativitet og mit arbejde som coach og formidler.
Jeg bruger også frivilligt min tid som en Heartfulness-træner, hvor jeg hjælper søgende med deres egen meditationspraksis gennem en-til-en-sessioner og i gruppe sessioner.

“At praktisere Heartfulness Meditation hjælper os med at opleve visdommen i vores hjerte, og ved at gøre det lærer vi at give slip på frygt og at stole på os selv og vores intuition. Vi kan også blive roligere, klarere, mere effektive og afbalancerede.”

Heartfulness Meditation har utallige fordele og fungerer også som en forebyggende foranstaltning mod stress og udbrændthed. Disse udfordringer er i stigende grad udbredte i den moderne samfund, der omfatter hektiske tidsplaner og overvældende mængde af indtryk og krav fra omverden, som fører til stress, søvnproblemer og uønskede sindstilstande.

Heartfulness Meditation et værdifuldt redskab til at håndtere disse udfordringer. Det giver os midlerne til at finde indre fred, balance og modstandstyrke. Ved at vende indad og forbinde sig med hjertet kan praktikanter navigere gennem kompleksiteterne i moderne liv med større lethed. Mindfuldhed og centrerethed, der dyrkes gennem Heartfulness Meditation, kan bidrage til følelsesmæssigt velvære og hjælpe enkeltpersoner med at håndtere trykket fra dagligdagen mere effektivt.

At meditere på hjertet betyder, at vi bevœger os fra tanker opstået i sindet til at bruge den følelsesmœssige intelligens som hjertet rummer – til at få indsigt, klarhed og kærlig forståelse.

Ønsker du/I at lære at meditere, så kan jeg vejlede i at integrere meditation i det moderne liv.

Kontakt mig, hvis du vil meditere.

Du kan deltage på vore gratis online meditations workshop her >>>