Meditation


Indlæg skrevet af d. 25. juni 2020 I kategorien Heartfulness Meditation

Vi er energi. Vores måde at tænke, leve og spise på har en effekt på vores krop og vores liv!

Idag ved vi at meditation kan berolige vore sind, krop og emotioner.

Når vi mediterer spreder det sig i kroppen til gavn for vores fysik, vores følelser og vores spiritualitet. Det kan give vitalitet og styrke til kroppen. Det giver kærlighed til sjælen – en følelsesmæssig intelligens, som hjertet rummer.

Her finder vi vores indre stemme, visdommen som er en medfødt gave. Det er også her vi mærker og udvikler vores intuition. Regelmæssig meditation på hjertet hjælper med komme tættere på vores hjerte og sjæl. Vi kan reducere bekymringer og stress og gør os mere nærværende.

At meditere på hjertet betyder, at vi bevœger os fra tanker opstået i sindet til at bruge den følelsesmœssige intelligens som hjertet rummer – til at få indsigt, klarhed og kærlig forståelse.

Det bliver nemmere at fokusere og vælge det, som er rigtig for én selv. På denne måde udvikler vi vores bevidsthed, intuition og visdom, der bliver en guide i livets med- og modgangstider. Da meditation udvikler vores bevidsthed benyttes vores (medfødte evner) potentiale og vi bliver bedre til at være den, vi virkelig er og bliver nærværende.

Jeg anbefaler Heartfulness-meditations metoden som jeg selv har praktiseret i 20 år.

I Heartfulness Meditation forbinder du dig med hjertet. Ved at være nærværende i hjertet opnår du livsenergien. Det giver ro, overskud og fokus i dagligdagen.

Vi påvirkes i dag af en overvældende mængde af indtryk og krav fra omverden, som kan føre til stress, søvnproblemer og uønskede sindstilstande. Med Heartfulness får du et velafprøvet redskab til at opnå sund balance mellem det ydre og indre liv.

Ønsker du/I at lære at meditere, så kan jeg vejlede i at integrere meditation i det moderne liv.

Kontakt mig, hvis du vil meditere.

Du kan deltage på vore gratis online meditations workshop her >>>

 

 

 

 

DOWNLOAD HEARTSAPP

Det er gratis at download Heartsapp og det giver en enkel måde at tilpasse den daglige meditationspraksis til dit eget behov. Det findes både i iOS og Android.