Meditation


Indlæg skrevet af d. 25. juni 2020 I kategorien Heartfulness Meditation

Hele vores måde at tænke, leve og spise på har en effekt på vores krop og vores liv!

Undersøgelser viser at meditation kan berolige vore sind, krop og emotioner. Det kan også give vitalitet og styrke til kroppen.

Vores fysiske hjerte sender blod ud til alle celler og effekten og når vi mediterer spreder det sig i kroppen til gavn for vores fysik, vores følelser og vores spiritualitet. Kærlighed – en følelsesmæssig intelligens, som hjertet rummer. Her finder vi vores indre stemme, der er klogere end hjernen. Det er også her vi mærker og udvikler vores intuition. Regelmæssig meditation på hjertet hjælper med at reducere bekymringer og stress og gør os mere nærværende.

At meditere på hjertet betyder, at vi bevœger os fra tanker opstået i sindet til at bruge den følelsesmœssige intelligens som hjertet rummer – til at få indsigt, klarhed og kærlig forståelse.
Det bliver det nemmere at fokusere og vælge det, som er godt for én selv. På denne måde udvikler vi vores bevidsthed, intuition og visdom, der bliver en guide i livets med- og modgangstider. Meditation udvikler vores bevidsthed og vi lærer at benytte vores højeste potentiale og være den, vi virkelig er!

Jeg anbefaler Heartfulness-meditations metoden som jeg selv har praktiseret i 20 år.
Heartfulness tilbyder et simpelt sæt af teknikker til afslapning og meditation. Det er en effektiv metode til at blive afslappet, til at opnå klarhed i tanken og få en følelse af lethed og velvære.
Vi påvirkes i dag af en overvældende mængde af indtryk og krav fra omverden, som kan føre til stress og uønskede sindstilstande. Med Heartfulness får du et velafprøvet redskab til at opnå sund balance mellem det ydre og indre liv.

Du kan deltage på vore online meditations workshop her >>>

Prøv Heartfulness og oplev hvad det kan gøre for dig.

I Heartfulness Meditation forbinder du dig med hjertet. Ved at være nærværende i hjertet opnår du livsenergien. Det giver ro, overskud og fokus i dagligdagen.

 

 

DOWNLOAD HEARTSAPP

Det er gratis at download Heartsapp og det giver en enkel måde at tilpasse den daglige meditationspraksis til dit eget behov. Det findes både i iOS og Android.