Forebyggelse

Inflammation i kroppen kan være en af hovedårsagerne til et godt eller dårligt helbred, og måske er du en af mange, der går rundt med en eller flere inflammatoriske tilstande i din krop uden at vide det.

 

Termografi er et godt redskab til at afsløre inflammation i kroppen. Efter nogle få billeder taget med et særligt varmefølsomt kamera kan du selv se, hvordan din krop har det. Du kan desuden få en lægelig vurdering af billederne og på den måde få et godt indblik i, hvordan din krop har det.

 

Og hvad kan du så gøre ved det?

Hvis du har inflammationer eller blodsukkeret bliver lavt, eller du mister koncentrationen i løbet af dagen, så er der heldigvis noget at gøre ved det. En lille og enkel ændring kunne være en basisk smoothie eller at lave lækre, sunde og velsmagende supper og drikke.

Søndag den 12. november kl 14-16 i Svendborg

inviterer vi til præsentation af termografi og derefter foredrag og praktisk fremvisning af, hvordan du kan genvinde en bedre syre-base balance med basiske smoothies, drikke og supper. Kom og få erfaring med, hvor nemt det er at lave sunde måltider, der smager godt og giver god energi til resten af dagen.

Vi laver smagsprøver, som kan tilpasses til dine smagsløg.

Råvarerne præsenteres med, hvad de indeholder, og hvorfor det virker så godt. Der arbejdes ud fra en grundopskrift, som kan ændres efter smag og behag. Vi laver desuden vejrtrækningsøvelser, der ilter kroppen og øger koncentrationen.

Pris: 110 kr. 

Tilmelding til info@ThermoCare.dk er nødvendig.

KØB DIN PLADS HER