Emilies historie

Emilie vidste, at hun måtte ændre sin livsstil, men ligesom for så mange andre var det ikke så nemt for Emilie at opgive vaner og komfortzoner. Emilie er en travl karrierekvinde inden for økologisk stilfuldt børnetøj, Pierrot la Lune. Hun har to børn og har ikke mulighed for at deltage i et tredages Detox Retreat her i Virklund.

Emilie blev vild efter at prøve Alkaline Institutes detox, og derfor lavede jeg et personligt hjemmeprogram til hende. Hun hoppede lige ud i det med ønske om at tabe 20 kilo. Hun ville gerne være lige så slank, som før hun fik sine kære børn.

Emilie blev personligt coachet af mig og fik en overskuelig, men effektiv detox-pakke med hjem. Inden der var gået en uge, havde Emilie allerede tabt fire kilo. Og kiloene blev ved med at rasle af hende de følgende måneder. Emilie havde på kort tid foretaget en livsstilsændring, som hun nu elsker og er lykkelig for.

Der er ikke noget mere motiverende, end når man endelig genopbygger krop og taber fedt. Og det bedste er, at det er vedvarende.

Emilie har holdt sin vægt med 2-3 kilo op og ned. To år efter fik Emilie lyst til at detoxe igen på egen hånd med en opdateret detox-pakke.

Det er sundt at detoxe mindst 2-4 gange om året og fået en krop hun elsker at være i, masser af energi, stærk og smertefri, inspireret og optimistisk.

Man kan hele tiden forbedre sig selv og sin sundhed, men når først fundamentet er lagt, er det nemt at bevare balancen.

 

Emilie from Simonne on Vimeo.