Nær din krop, dit sind og dit energifelt.

3 simple men effektive tips til mere energi i din hverdag.

Alkaline Smoothies: Start din dag med en nærende grøn smoothie.
Brug grønne bladgrøntsager som spinat eller grønkål, sammen med citroner eller lime og en spsk. hørfrø. Du kan også bruge en avocado for mere sund fedt og en cremede konsistens.

SMOOTHIE
1 avocado
2 håndfuld bladgrønt
1 – 1/2 citron uden skal
ca. 1/2 liter vand.
En knivspids himalaya salt
1-2 spsk. koldpresset olivenolie
1 spsk. hørfrø. (hvis din blender ikker powerfuld, så kværn dem først in en tør blender eller “kaffe”kværner)

Blend og nyd.
Denne grønne eliksir er godt for fordøjelsen og har mange vitaminer, mineraler og antioxidanter og giver mere energi og stabilisere blodsukkeret.

Variation. Hvis du er vandt til frugt smoothies kan du lave en med blot en håndfuld bær, mango eller andet frugt. Det kan tage lidt tid til at vænne sig til den basiske smoothies.

Holder sig på køl i op til 2 dage.


Dyb Vejrtrækning og Mindfulness: Indfør daglig dyb vejrtrækning og mindfulness i dit program. Dedikér nogle minutter, flere gange om dagen, til at fokusere på din vejrtrækning. På den måde kommer du ind og mærker din krop. Det er mere powerfuld!
Tag dybe, langsomme vejrtrækninger og praktiser mindfulness ved at være fuldt til stede i øjeblikket.
Træk vejret ind langsomt, helt ned i maven. Ud ånd langsomt og brug et par sek. mere til en udånding.
Træk vejret som  det ligesom det passer dig bedst. Der er ikke noget forkert. Bare være til stede. Dig og dit ånddræt og din krop! Du kan sidde op og du kan ligge ned. Hvis du lægger ned, så læg hænderne på maven.
Men vær i din krop. Mærk den, så dine tanker ikke er andre steder end i din krop. Mærk hvor din vejrtrækning spreder sig i dine krop. Mærk ilt kommer ud til alle celler. Du kan også visualiere de område du ikke kan mærke eller hvor der er spænding eller smerter. Alle celler får ilt og frekvens.Dette kan hjælpe med at reducere stress , være nærværende og øge energiniveauerne.


Hydrering Alt efter din vægt og aktivitet, så skal vi drikke ca 1,5-2,5 liter vand om dagen.
Har du et filtersystem, så nyd det og sørg for at drikke vand, der ikke er for koldt. Du kan tilsætte citron- og agurk skiver i vandet. Drik lidt af gangen, så kroppen kan absorbere vandet. Drik mindre om aften. Stil en 1 liters glaskande på køkkenbordet.
Fyld den op igang om morgen. En gang efter kl. 11. en gang sent eftermiddag. Så har du drukket ca. 2-3 liter inkl. vand til din smoothies eller supper:):

Salt balancen er også vigtig. Sørg for du får nok uraffineret salt i din mad og i dine salater.

Husk at tilpasse disse tips efter dine individuelle præferencer og behov. Konsulter altid med en sundhedsfaglig person, hvis du har specifikke sundhedsmæssige bekymringer.