Synes, du havde en rigtig god måde, at undervise på, og små intime hold, gør det hele hyggeligere, mere overskueligt og rart.
Det var rart, at du gav dig tid til at svare på vores spørgsmål.
Vi bruger opskrifterne, som supplement og som andet og sundere tilbehør, men samtidig er det svært, at omlægge hele sin kost, men vi spiser, sundere, men stadig ret traditionelt.
Brian er rigtig god til at spise en gazpacho smoothies start hver morgen, som morgenmad.
Broccolisuppen er vi rigtig glade for, har spist den flere gange, og ligeledes serveret den for gæster, som synes, den var lækker.
Det var rart, at du gav dig tid til at svare på vores spørgsmål. Du er meget lyttende og følende, mht. hver enkelt deltager.
Meditationsøvelsen vi lavede, da vi talte om Brians’ stress, virkede godt på Brian, og var et ekstra
positivt plus
Anne-marie og Brian Greffel, Århus
”Jeg fik Alkaline Livsstils-Kursus i gave fra min kone.
På kurset hos Simonne lavede vi lækker og inspirerende mad og jeg fik løbende coaching om bla. vigtigheden at indtage sundt morgenmad.
Jeg er nu for første gang i mit liv begyndt at spise morgenmad, en basisk smoothie så jeg drikker nu min morgenmad.
Det har givet mig mere energi!
Desuden er jeg blevet motiveret til at lave plantebaseret mad 5-6 gange om ugen til min familie.
Endnu engang tak for et rigtig godt kursus”.
Kurt Lund Nielsen
“Jeg har deltaget på Simonne Holms Livstilskursus 18.-19. jan. 2019. Jeg havde brug for at ændre min kost og levevis, da jeg har døjet med kronisk forstoppelse og træthed i muskler og led gennem mindst 1½ år. De to dage i Simonnes køkken var vildt inspirerende og jeg har levet alkaline i mit eget hjem siden. Når jeg er i byen spiser jeg det bedste af det der serveres og har det fint med det.
Jeg er meget glad for at have deltaget i kurset, da jeg fra første dag herhjemme har haft et afslappet forhold til hvilke blandinger jeg laver af hhv. juice, smooties og supper. Jeg har brugt PH-tabellen til at vælge indhold, mere end jeg har brugt selve opskrifterne. Jeg har fået mod på at lave de små lækre tilbehør som pestro og saucer, de giver en dejlig smag til næsten alt. Grundprincipper som kort stegetid, kort kogetid mv. blev fint introduceret på kurset, så det er nemt at gå til fremover. For mig gælder det om at have de rigeligt med grøntsager mv. i huset, så er det en fornøjelse og nemt at leve basisk.
Resultatet er at jeg har fået mere energi og ikke er forstoppet mere. SKØNT.
Ud over kosten er jeg blevet mere bevidst om åndedrættets funktion for mit velbefindende. TAK.”
Marianne Troelsgaard, Brædstrup.
“Først og fremmest mange TAK for et super inspirerende mad-kursus for 14 dage siden (2. og 3. nov.) hos dig. Det kickstartede mig total, så jeg fortsatte de følgende 3 dage med grønne juicer, smoothies og supper (som du foreslog) og føler nu at det bare ”kører” godt inspireret af bogen og de opskrifter vi brugte, der er smidt 3 kilo og kroppen er allerede mere let og energisk og leddegigt-smerterne er til at håndtere uden smertestillende”.
– Else, (diagn. Leddegigt i 2009)
“Min mand og jeg er altid på udkig efter inspiration til en bedre livsstil og helbred. Vi har prøvet mange ting som vi godt kunne lide, men desværre ikke har kunnet holde fast i i dagligdagen. Efter Simonnes kursus som var enormt interessant og inspirerende har vi formået at ændre det. Vi er i fuld gang med at udskifte dårlige madvaner med sunde alternativer. Det der har overrasket mig mest er hvor lækkert maden smager og hvor meget jeg nyder at se alle de farver på min tallerken. Jeg kan højt anbefale at man prøver kurset.”
– Yvonn Larsen