ALKALINE INSTITUTES MISSION

HOS ALKALINE INSTITUTE SKABER VI FORANDRING  – INDEFRA OG UD!

NÅR VI ALKALISRERE OG VITALISERE AKTIVERER VI KROPPENS SELV HEALENDE EGENSKABER!

FRI FOR DIÆTER!

Det er ingen kur. Det er en livsstilændring.

Trin for trin!

Fokus på en helhedsorienteret tilgang til krop, sind og sjæl. Om sund levevis til enkeltpersoner, der har brug for eller ønsker at forbedre deres vitalitet og velvære, tilbyder Alkaline Institute unikke programmer, der aktiverer kroppens naturlige helbredelseskræfter i sine fysiske komplekser på retreats i Danmark, Portugal og Indien samt online programmer.

Alkaline Institutes har en naturlige tilgang til sundhed, der omfatter 100% sund plantebaseret, terapeutisk faste, metaboliske behandlinger og naturlige terapier, mindfulness, fysiske øvelser og meditation og har til formål at opmuntre og lette  overgangen til en sundere livsstil.

Alkaline Institute blev oprettet i 2015 af Simonne Holm

Alkaline Institute består af et team dedikeret til at formilde sund plantekost, basisk kost, syre-base-balance, pilates, Heartfulness meditation, wellness og bevidst livsstil for øget velvære og en sund planet.

Formidler igennem, kurser opskriftbøger, coaching og fotografi.

Om Simonne


Samarbejde

Alkaline Institute samarbejder med international pH- forskningscenter, alternative læger, kostvejledere, pH blod mikroskopister, heilpraktiker, yoga instruktøre og Heartfulness wellness institute internationalt samt firmaer med sundhedsprodukter, der er bæredygtige og giver tilbage til naturen.

Vil du være en del af vores team ?

Kontakt her for en snak om muligheder: Alkaline Institue.

Kurser, retreats og foredrag

  • Sundhed
  • Livsstil
  • Blodtest
  • Mentoring
  • Stress
  • Personlig udvikling
  • Meditation
  • Mind-body

 

Frisk og ren stil, med de nyeste trends inden for raw, frisk og basisk kost.
Opdateret, innovative og udviklede metoder til madlavning.
Velstrukturerede og lærerige lektioner og madlavningsundervisning samt anretning og mad fotografi.
Hygiejnisk og fagligt miljø med professionelle undervisere.

Kursus og retreat om sund mad og sund livsstil med fokus på Alkaline mad (basisk kost), træning og Heartfulness meditation.

Specialist i syre-base-kost og genoprettelse af pH-balance i krop.
Individuel eller grupper i udrensning (Cleanse) af krop for toxiner, syre, tungmetaller, parasitter, candida svamp og tarmfloraen og pH-balance.

Se mere her >>>

Vi har afholdt 29, 2-3 dages kost- og livsstilskurser og 10 holistiske retreat, siden 2016.

Se hvad andre siger >>>

Foredrag & event

Syre-base-balance
Alkaline kost & livsstil

Kontakt mig for mere info >>>

Mentoring

Book en personlig vejledning, så vi kan høre om dine specifikek sundhedsudforringer. Du kan vælge din specifikke Alkaline protokol for at heale din krop og genvinde vitalitet og livsglæde.


en gratis samtale >>>

Kulinarisk Event

Vi arbejder med private, foreninger, organisationer, non profits og skræddersyer et privat event, der passer til jeres behov.

Det kan være i jeres køkken eller vores lokaler.

Sund og lækker mad har været i mit liv siden jeg blev healet for ubalancer og spiseforstyrrelse. Jeg elsker at dele det med min familie, mine venner, fælleskaber og mine klienter. Der er altid noget nyt at opdage, omfavne og nyde.
Siden 2012 har jeg delt min viden, erfaring og inspirerende kærlighed til sund mad og livsstil for at hjælpe andre med at opdage deres egen personlige styrke, viden, velvære og glæde gennem mine programmer omkring en kulinarisk wellness og sundhed.

Hvis dette lyder som noget, der interesserer dig, vil jeg elske at tale med dig og dit fællesskab om opskriftsudvikling, menuplanlægning, kulinarisk wellness og madlavning til enkeltpersoner, virksomheder, familier og atleter og alt der er lokalt, sæsonbestemt, økologisk og madrelateret.

Jeg ser frem til at dele mine værktøjer, der vil støtte dig under denne transformerende rejse. Hvis du vil have en simpel og sund tilgang til mad uden kalorietælling og diæter.