Få succes med
80/20 Alkaline
3 ugers program med live sessioner
En 80/20 Alkaline model, bruges til at forstå at det handler om at vælge den sunde mad fremfor kalorietælling eller veje maden.
80/20 Alkaline tallerken model er et online forløb på 3 uger, hvor du får inspiration til at fortsætte med en Alkaline kost og livsstil.
Du får hjælp til at implementere det essentielle uge for uge med kostplan, opskrifter, indkøbslister, madskabelon og live sessioner.
Lær at dekorerer din tallerken med mindst 80% Alkaline mad, hvoraf en del er energirigt/iltrigt, der booster din pH-balance. De sidste 20% er frit valg, (men vi vælger vores syrekost med omhu) som du kan nyde. Vi nyder mad, der nærer kroppen og vi nyder den mad som vi elsker - en god kombination:) med bevidsthed. Balancen er mellem 80/20 (fra højt Alkaline mindre Alkaline) er nøglen til optimal sundhed!
Du skal ikke bruge mere end 30-45 minutter om dagen, men indvirkning af hvad du vil lære vil aldrig forsvinde!
Gryderet, lasagne, omelet, tærte, pandekage, wok, salat, dressing, suppe, smoothies, sauce, krydderier ...
Opskrifterne er plantebaserede, proteinrige, basiske - antiinflammatoriske, næringsrige og hovedsaglig glutenfrie.
LAD DIN MAD VÆRE DIN MEDICIN!
Tiden er inde til at spise
mere grønt og frisk mad, som Moder Jord forsyner os med!
SIMPELT
Ingen kalorietælling! Ingen kur!
Spis alt det, du har lyst til og bliv
mæt og glad!
Næste kursus hold starter d. 3. april, 2022
PRIS NU: Kr. 875,- inkl. bog "Få styr på din syre-balse-balance"
Kursist spotlight
"Hej Simonne,
Jeg vil lige først sige tak for en helt fantastisk weekend og tak for din nærværende måde at undervise på. Zoom er virkelig godt og du er en meget dygtig ”skærmtrold” . Det er nogle utroligt lækre opskrifter og rigtig spændende område at få lært om. Én ting er at læse opskrifterne i din bog, men det giver større indsigt, at få vist hvordan man gør og få snakket om processerne undervejs. Du har virkelig givet mig en større forståelse for basisk kost. Jeg glæder mig nu til, at tage maden med i min madpakke i morgen. De kikærtepandekager er helt perfekte til en madpakke tror jeg. Det har været en stor fornøjelse at deltage.
Nu kan jeg godt tænke mig, at blive holdt lidt i ørerne i en fysisk travl hverdag med din 7 dages kostplan – så hermed min bestilling.
Kærlig hilsen Annette Demant"
"Kære Simonne
Jeg er så glad for kurset. Og du er simpelthen så inspirerende, når du går rundt i dit køkken og snakker og viser hvordan du gør tingene. Jeg lærer en masse og får virkelig lyst til at fordybe mig i madlavningen.
Jeg har nogle udfordringer helbredsmæssigt. Jeg har fibromyalgi og lider af ptsd og udbrændthed og er yderst stressbar.
Så jeg er nødt til at gøre det hele i mit eget tempo. Alt lige fra indkøb til at gå ind på medlemssiden osv.
Lige præcis derfor er det fantastisk, at jeg kan følge kurset online. Jeg har de senere år haft ønske om, at komme med på et af dine kurser fysisk, men jeg har simpelthen ikke energien til det i flere timer eller dage. Så jeg blev så glad, da du tilbød online kursus.
Så jeg er så glad for den mulighed du her giver. Tusind tak for det. Og tusind tak fordi du deler alt din viden.
Kærlig hilsen Vibeke Leane Sommer
Dette online LIVE forløb vil hjælpe dig med at implementer Alkaline i din hverdag.
Vi starter med super simple måltider, med få ingredienser, der er nemt og overskueligt at lave. Inden for 4 uger vil de essentielle ernærings elementer: V.O.K.S. blive en del af de 80%, der holder dig ung og vital.
Jeg glæder mig til at møde dig igen og vil gøre det enkelt for dig, så du får mindst 80 % succes på dette forløb.
Der er så mange modstridende informationer - hvad er rigtigt og hvorfor?
Er soya godt? Forøger det østrogenniveauet og hvad betyder det?
Er kokosolie sundt eller usundt?
Kan man stege i olivenolie?
Hvordan får jeg proteiner i en plantebaseret kost?
Hvor meget plantekost skal man have for at det gør en forskel?
Hvordan får man nok mineraler og calcium?
Sådan foregår det:
mere energi, mindre inflammation, stabilt blodsukker, stærkere immunsystem og
forbygger livsstilssygdomme!
Nyd sunde måltider og bliv overrasket over de mange varianter af smag og retter, du kan lave med få ingredienser.
Du får også værktøjer til stress-fri madlavning, så selvom du ikke har tid, så vil du få 80% Alkaline på din tallerken dagligt og opleve mere energi og vitalitet!
Sådan foregår det:
Jeg vil gerne sige dig mange tak for din tilgang til madlavningen, du får det til at virke let og legende.
Jeg elsker det ikke behøver at være så ”korrekt” og så din begejstring for Alkaline. Du får den største anbefaling med fra mig.
Kh Nina Thomsen
"Jeg er allerede i gang med at spise sundt, men har haft perioder hvor jeg blev usund. En af forklaringerne er at jeg har brug for at lære mere om at lave sund vegetarisk mad og få nok af den i løbet af dagen, så jeg kan lade være med at spise usundt om aftenen. Det hjælper dit kursus mig med, og jeg bruger opskrifterne!
….
At lære at lave god og sund vegetarisk/vegansk mad og mere om alkaline mad, som jeg mærker hjælper mig =>
Det lader til at det kan hjælpe mig meget!.
Björn Blöndal
Jeg er så glad for at have deltaget, dejligt når man kan se du er så passioneret af at lave mad 🙏Tak for at dele din glæde.
Det var så hyggeligt at lave mad sammen med dig igår, og det smagte fantastisk, jeg spiser meget grønt i forvejen men trængte til inspiration og gode tips 😉kan godt lide din kreative side det gør jeg også selv, men når jeg skal have gæster er jeg opskriftrytter 😊
Jeg vil meget gerne have opskrifter på mail jeg kan ikke få det til at fungerer, indkøbslister fungerer glæder mig til torsdag
Mvh Vivi Pedersen"
Jeg har med glæde deltaget aktivt i dine webkurser indtil nu. Har fået lavet lækkert mad delvist med lidt andre råvarer end hvad jeg plejer. Indtil nu kun de to gange om ugen sammen med dig, men jeg har også haft gode rester 😉👍. Og det var jo netop mit mål med kurset, altså at få gang i linser, bønner, nye krydderier, nye smage … - Det kræver selvfølgelig at man bruger lidt tid på at forberede sig med indkøb, opskrifter og evt. har klargjort/skrællet/kogt nogle af ingredienserne inden.
Glæder mig til vi ses igen i morgen.
Mange hilsener Grethe Hubertz"
Det er en god ide med disse spørgsmål. Man kan godt selv miste overblikket, da der er så meget nyt. Det tager jo tid at lære nye krydderier og retter, og finde sit eget udtryk.
Første uge lavede jeg 5 retter. I denne uge har jeg kun lavet lasagne. Jeg kigger dine DEMOer igennem, da jeg desværre ikke har været med live 2 gange. Men nu skulle jeg kunne deltage på resten.
Jeg tilmeldte mig for at få repeteret de gode ideer omkring syre/base kost. Jeg har osteoporose og derudover et snart 3 år brud på ryggen. Jeg havde super gode oplevelser på dit cleanse kursus sommeren 21. Mine knogler er blevet stærkere de sidste 2 år. Det aflæses med en DEXA scanning, så det er meget motiverende. Jeg tager ingen medicin, for jeg tager selv ansvaret for mine knogler og led, og det kræver ikke at falde i for meget syremad.
jeg har ingen tekniske problemer. kun fysiske. Jeg har slidgigt i fingrene, og jeg kan mærke, de mange grøntsager kræver meget fingerarbejde, og den lange tid i køkkenet mærker jeg også i ryggen. Men jeg ved jo den rigtige kost gavner, så det finder jeg ud af.
Jeg kunne tænke mig at blive glad for mindst 3-4 retter, så jeg opøver dem og de indgår i mine parat opskrifter. Så er det spændende at lære om krydderier, men det er lidt svært at dosere og vide hvilken smag man går efter. Wok retter er rigtig dejlige.
(Min mand er lidt en udfordring. Vi har forskellige fysiske udfordringer og behov.)
Men dejlige DEMO er hvor du gør det godt.
Glæder mig til at samle op på tidligere opskrifter og møde de nye.
Jeg har fået meget ud af disse 3 uger. Mange småting jeg har tænkt over, som måske har blokeret her og der. Men så viser det sig at andre også tænker på små praktiske ting, som er vigtige for at forstå og komme videre. Du viser det på din gode måde.
Du er tålmodig og kommer omkring så meget.
Stort knus til dig og tak for dit arbejde.
KH. Karen Søholt"
Jeg er meget imponeret af din gode energi og glad og tilfreds med at jeg meldte mig til kurset.
Selvom jeg har ‘studeret’ grønt og grøn mad i efterhånden mange år har det knebet med lysten til sat lave mad til mig selv.
Nu er den sørme blevet vækket igen!
Jeg er ‘aktiv’ men ikke god til computer-tekniske ting
men ved din gode vejledning går det dog.
Jeg vil gerne hænge på, da jeg finder det meget inspirerende og motiverende at se dig lave mad og høre om ‘plantemaden’
Det betyder noget at se det live, næsten som at være der.
Er dig ikke god til multi taskning, altså lave mad og høre om det samtidig, derfor heller ikke aktiv i køkkenet -måske det kommer de sidste 2 gange..
De bedste -og kærlig hilsen
Tove Rosenkrantz"
Jeg er aktiv...bruger en del tid på at studerer hjemmesiden, printe ud og sætte i system.
Har længe tænkt på at ændre mine kostvaner og blev fristet af de 50% på prisen.
Min drøm er at få mere energi og tabe mig 10 kg. I løbet af dette år. Tog 10kg på sidste år fra midt maj. Faldt og brækkede lidt i ryggen, gik med korset i 3 mdr.
Jeg har lavet de opskrifter du har vist, de smagte fantastisk men jeg er alene så jeg har haft mad til flere dage. Glæder mig til at prøve alle de andre opskrifter. Jeg har aldrig spist bønner, kikærter. m. m før . Det er en glædelig overraskelse.
KH. Lisbeth Ahlmann"
Jeg er rigtig glad for opskrifterne og det er så inspirerende når du viser det i dit køkken.
Jeg synes at det er en rigtig god ide at vi laver middagen hjemme samtidig med du viser det.
Jeg har bare været udfordret da en virus har taget min stemme nu i 3 uger og det har slået sig på det ene øre så jeg mister simpelthen for mange af dine guldkorn, når jeg skal høre hvad du siger samtidig med at jeg laver mad.
Derfor sidder jeg bare ved skærmen. Efterfølgende får jeg lavet retterne.
Efter det sidste kursus jeg var på hos dig, har jeg omlagt min have så jeg nu dyrker rigtig mange af grøntsagerne selv.
I dag håber jeg du når grønkål og palmekål for det er jo grøntsager vi har i haven hele vinteren.
Inger Poulsen"
Jeg laver mange måltider med plantekost, både fordi det smager dejligt, og fordi jeg kan mærke, det er godt for min fordøjelse og kroppen i det hele taget.
De tekniske udfordringer var kun i starten, da vi vist havde misforstået hinanden. Men tak for din tålmodighed.
Jeg forventede at blive mere vedholdende og få nye, gode opskrifter. Begge dele er indfriet. Jeg har prøvet næsten alle de udsendte opskrifter, og dem er jeg rigtig glad for.
Dejligt at være en del af et hold, som er optaget af glæden ved sund kost og levevis.
Stor tak for dejlig inspiration i de forløbne 3 uger.
Kærlig hilsen, Lilly Møller"